Tekken 7'nin Metal Gear Solid Hayranlarını Küplere Bindiren Tanıtım Videosu

16
5
1
0
0
Tekken 7'nin dünya şampiyonası finallerinde Metal Gear Solid'in baş kahramanının gösterilmesi, oyunseverleri önce heyecanlandırdı ardındansa kızdırdı. Etkinliği düzenleyen organizatörler, yayınlanan videonun bir şakadan ibaret olduğunu açıkladılar.

Yakın dövüş oyunların önde gelen isimlerinden Tekken, şu sıralarda "Tekken World Tour 2019 Evo" etkinlikleriyle hareketli günler geçiyorlar. Bu etkinlik kapsamında neredeyse yıl sonuna kadar da bu hareketli süreç devam edecek ve hem bol bol Tekken karşılaşmaları yapılacak hem de çok miktarda ödül dağıtılacak.

Etkinlikler kapsamında oyunun geliştirici ekibi Bandai Namco, Tekken 7'nin 3. sezonuyla ilgili ufak tefek açıklamalar yaparken, bir de tanıtım videosu yayınladılar. Bu tanıtım videosunda yeni bir karakter olan Leroy Smith tanıtıldı ve karakterin hikayesi anlatıldı.

tekken 7

Yayınlanan videoda Smith'in 50 yıl önce New York'ta ailesiyle yaşayan bir gencin çete çatışmaları nedeniyle ortadan kayboluşu, yıllar sonra geri dönüşü ve ettiği intikam yeminlerinden bahsedildi. 

Smith'le ilgili videodan sonra ise oyuna iki farklı DLC karakterinin de ekleneceği ifade edildi. Bunlardan bir tanesiyle ilgili hiçbir bilgi verilmezken diğer karakterin Metal Gear Solid oyununun baş karakteri "Solid Snake" olacağına dair birkaç saniyelik bir görüntü gösterildi. O anlar, etkinliklerde bulunan bir Twitch yayıncısı tarafından kaydedildi ve yayıncı, kaydettiği o anları Twitter üzerinden yayınladı. İşte o anlar:

Bu videonun paylaşılmasından kısa bir süre sonra ise bu videonun bir şaka olduğu ifade edildi. Açıklama, etkinliklerin sahibi olan EVO tarafından yapıldı ve şu ifadelere yer verildi:

"Tekken finallerinde gösterdiğimiz Snake Cameo videosu küçük bir şakaydı. Hazırlanan videoda bir karakterin tanıtılması gibi bir amaç ve videonun Bandai Namco ile bir ilgisi yoktur. Ortaya çıkan karışıklık için üzgünüz."

Bu açıklamayla birlikte Snake karakterinin etkinlikler kapsamında gösterilmesinin sadece bir şakadan ibaret olduğu anlaşılmış oldu. Ancak oyunseverler, bu konuyla ilgili olarak EVO'ya ağır eleştirilerde bulundular. İlerleyen dönemlerde Tekken 7'yle ilgili nelerle karşılaşacağımızı hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/snake-teaser-for-tekken-7-was-only-a-joke-organize/1100-6468899/
16
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
5
1
0
0