18
10
4
4
3

Akıllı telefonlarımızı kişiselleştirebileceğimiz birçok yol bulunuyor. Bunlardan bir tanesi ve en bilineni de duvar kağıtları. İnternette akıllı telefonlar için tasarlanmış birçok duvar kağıdı bulunuyor. Ancak sadece bunun için geliştirilmiş mobil uygulamalar da bulunuyor.

Geliştirilen duvar kağıdı uygulamaları sayesinde siz de akıllı telefonlarınızın arka plan görsellerini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bu videomuzda sizler için 5 süper duvar kağıdı uygulamasını inceledik.

Akıllı telefonlarınızı bambaşka bir hale getirecek duvar kağıdı uygulamaları

Pixel 4D

pixel 4d

Akıllı telefonunuza yükleyebileceğiniz duvar kağıdı uygulamalarından biri Pixel 4D. Bu uygulamada akıllı telefonunuzda kullanabileceğiniz birçok hareketli duvar kağıdı bulunuyor. Ücretsiz olarak sunulan uygulamadaki duvar kağıtları, reklam izledikten sonra telefonda arka plan görseli olarak kullanılabiliyor.

Xiaomi Super Wallpapers

mega.nz

Aslında bu bir mobil uygulama değil. Buradaki duvar kağıtlarını, programı APK olarak kurduktan sonra kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Bu hareketli duvar kağıtlarını indirmek için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Zedge

zedge

Bu listedeki belki de en çok bilinen uygulama Zedge. Google Play Store'da 100 milyondan fazla kez izlenen yüklenen uygulama, neredeyse duvar kağıdı uygulamaları denildiğinde akla ilk gelen seçenek oluyor.

WallCraft

wallcraft

Google Play Store'da 50 milyondan fazla kez yüklenen bir duvar kağıdı uygulaması olan WallCraft'ta hem ücretli duvar kağıtları hem de "token" ile yükleyebileceğiniz hareketli duvar kağıtları bulunuyor. Uygulama içerisindeki token'lar ise reklam izleyerek kazanılıyor.

Grubl

grubl

Grubl'da da tıpkı WallCraft'taki gibi token sistemi bulunuyor. Ayrıca içerisinde tıpkı Pixel 4D'deki gibi hareketli duvar kağıtları bulunuyor. Siz de indirip deneyerek keyfinize göre bir duvar kağıdı bulabilirsiniz.

18
10
4
4
3
Emoji İle Tepki Ver
18
10
4
4
3