Tesla, Otomobillerde Netflix ve Hulu İzlemeyi Mümkün Kılacak

19
4
3
0
0
Elon Musk’ın yaptığı duyuruya göre, yakın zamanda Netflix ve Hulu’yu Tesla otomobillerden izlemek mümkün olacak. Bunun için aracın park halinde olması gerekiyor.

Tesla’nın kurucusu olan Elon Musk, 27 Temmuz’da attığı bir tweet ile yakında araçların eğlence informasyon ekranını kullanarak Netflix ve Hulu izlemenin mümkün olacağını duyurdu.

 “Araç durduğunda YouTube & Netflix yayını özelliği yakında Tesla’nıza geliyor! Rahat koltuklar & çevreleyen ses sistemiyle inanılmaz sürükleyici sinematik hissi yaşayın.”

Bu yıl gerçekleştirilen E3 fuarında da konuşan Musk, o etkinlikte yaptığı duyuruda Tesla otomobillerin YouTube yayını yapabileceğini duyurmuştu. Haliyle aracın Netflix ve Hulu desteği sunması şaşırtıcı değil. Muhtemelen yapılacak olan bir güncelleme ile ekranlar bu yayınlara uygun hale gelecek. 

Tesla, uzun süredir ekranı farklı amaçlarla kullanmaya izin veriyor. Daha önce de ekranda Fallout Shelter oynanabileceği ve dahasının da geleceği söylenmişti. Hali hazırda arabadan oynanabilen pek çok oyun da var. 

Elon Musk, attığı ikinci tweet ile aracın tamamen otonom olarak çalışmasına izin verilene kadar bu özelliğin hareketli araçlarda kullanılamayacağını belirtti. O zamana kadar bu özelliğin nasıl kullanılacağı ise merak konusu. Zira arabada otururup küçücük ekranda film izlemek, evde televizyondan bir şeyler izlemek kadar rahat değil.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/cars/tesla-netflix-hulu/
19
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
4
3
0
0