Thor: Love and Thunder'da Grandmaster Geri Dönecek (Mi Acaba?)

10
4
0
0
0
MCU'nun son zamanda birden tekrar popülerite kazanmış karakteri Thor, 4. filmiyle beyaz perdeye hazırlanıyor. Ragnarok'ta Grandmaster karakterini oynayan Jeff Goldblum ise, dördüncü filmde geri döneceğini onayladı. Yani öyle düşünülüyordu. Fakat durum tam olarak öyle değil.

Marvel Stüdyoları, geçtiğimiz günlerde Comic-Con'un en bilindik kısmı Hall H'te yaptığı tanıtımlar ile beraber MCU'nun 4. fazını açıkladı. Doctor Strange'in ikinci filmi ve Scarlett ablamızın ilk solo filmi Black Widow, açıklananlar arasındaydı. Fakat bu açıklamalardan belki de en sevindirici olanı Thor'un 4. filminin gelecek olmasıydı.

Thor serisinin dördüncü filmi Love and Thunder olurken kadroda da tanıdık isimler var. Fakat bunlardan bir tanesi ise oldukça şaşırtıcı. Filmin yönetmen koltuğunda Ragnarok'un da yönetmeni olan Taika Waititi oturacakken, elbette Chris Hemsworth ve Tessa Thompson geri dönüyor. Natalie Portman ise beklenmedik biçimde "Kadın Thor" olarak karşımıza çıkıyor. Ragnarok'un en sevilen karakterlerinden olan Grandmaster'ı canlandıran Jeff Goldblum, yeni filmde geri döneceği duyurdu.

goldblum tweet

Yani en azından herkes böyle düşünüyordu. Fakat comicbook.com'a ulaşan Jeff Goldblum'un danışmanları, bu tweet'i atan hesabın Jeff Golblum'a ait olmadığını doğruladı. Bu durumdan sonra da mezvubahis tweet silinirken, hesap da Twitter tarafından askıya alındı.

Bu durumda Grandmaster'ı Love and Thunder'da görüp göremeyeceğimiz halen kesinleşmiş değil. Fakat Goldblum'un daha önce verdiği röportajlarda geri dönmek istediğini de biliyoruz.

Thor: Love and Thunder, 5 Kasım 2021'de vizyona girecek.

10
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
4
0
0
0