Toplam Değeri 70 TL Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 Uygulama (iOS)

40
19
6
4
2
Her hafta olduğu gibi bu hafta da ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamalarla karşınızdayız. Bu seferki haberimizde 7 ücretsiz App Store uygulaması bulunuyor.

Her hafta çarşamba günü, Google Play’de kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları sizler için bir araya getiriyoruz. iOS kullanıcılarını da düşünerek bu sefer de kısa süreliğine ücretsiz olan 7 App Store uygulamasını listeledik.

2BeDone: To-Do List | Tasks | Reminders

Normal fiyatı: 5,42 TL

2BeDone, hayatınızı daha organize yaşamanızı sağlayan bir yapılacaklar listesi uygulaması. Günlük aktivitelerinizi kaydetmenizin dışında bu uygulama, neyi ne zaman yapabileceğinize dair  ipuçları da veriyor.

Bee – Classic Edition

Normal fiyatı: 16,37 TL

Bu uygulama, klasik Tetris oyunun bir iOS adaptasyonu. Bee – Classic Edition, nostalji yaşamak isteyen kullanıcılar için basit bir oynanış sunarak en iyi klasik oyun zevkini tattırıyor.

Locker Pro – Password Manager

Normal fiyatı: 10,90 TL

Çok fazla şifreniz varsa ve bunların hepsini hatırlamakta zorlanıyorsanız Locker Pro imdadınıza yetişiyor. Kullanıcılarına güvenli bir şifre yöneticisi hizmeti sunan Locker Pro’nun kullanımı oldukça basit. Ayrıca bu uygulama, iCloud yedeklemesi seçeneği de sunuyor.

Cuji Photo – Vintage Camera

Normal fiyatı: 5,42 TL

Fotoğraf çekme hobiniz varsa ve iPhone’un kendi kamerasından sıkıldıysanız Cuji Photo – Vintage Camera, sizin için iyi bir alternatif olabilir. Uygulamada birçok klasik efekt ve ton mevcut.

Flashcards Club – Create/Share

Normal fiyatı: 16,38 TL

Flashcars Club, flaş kartları paylaşmanın en hızlı ve en iyi yollarından biri. Uygulamanın en iyi avantajlarından biri ise sadece bir kere satın alınması. Buna ek olarak bu uygulamanın masaüstü sürümü de mevcut.

Kompressor – Compress images

Normal fiyatı: 10,90 TL

Bir fotoğrafı paylaşmanız gerektiğinde boyutu çok büyük olduğu için sorun yaşıyorsanız Kompressor, fotoğraflarınızın boyutunu hızlıca küçülterek yardımınıza koşuyor. Ayrıca sıkıştırdığınız fotoğraflara efekt de ekleyebiliyorsunuz.

Live Wallpapers.io

Normal fiyatı: 5,42 TL

Söz konusu iPhone olunca duvar kağıdı seçmek epey önemli bir konu oluyor. Normalde ücretli olan Live Wallpapers.io, telefonunuzun ekranı için en iyi kalitedeki fotoğrafları bir araya getiriyor ve son zamanda çıkmış çoğu model için resim boyutu desteği sunuyor.

Birbirinden kullanışlı ve kısa süreliğine ücretsiz olan 7 App Store uygulamasını sizler için bir araya getirdik. Daha fazlası için sitemizi takipte kalmayı unutmayın.

Kaynak : https://bgr.com/2019/03/21/best-free-iphone-apps-mar-21-ipad-ios/
40
19
6
4
2
Emoji İle Tepki Ver
40
19
6
4
2