Toplam Değeri 65 TL Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 4 iOS Oyun ve Uygulama

49
25
6
6
5
iOS kullanıcıları için hazırladığımız ücretsiz uygulamalar listelerinin bir yenisi ile karşınızdayız. Toplam değeri 65 TL olan, kısa süreliğine ücretsiz 4 iOS oyun ve uygulamayı bu yazımızda sizlerle paylaştık.

Apple'ın uygulama mağazası için geliştiriciler, düzenli olarak bazı uygulamaları kısa süreliğine ücretsiz hâle getiriyor. Biz de sizlere bu uygulamaları olabildiğince aktarmaya çalışıyoruz. 5 Ağustos’ta sunulan bu fırsatta, bu haftanın en işe yarar ücretsiz uygulamalarını sıraladık. Uygulamaların ne zamana kadar ücretsiz olduğu bilinmiyor. Bu yüzden beğendiğiniz bir uygulama varsa elinizi çabuk tutsanız iyi olur. Ayrıca bu uygulamalara hemen altlarında bulunan bağlantılardan kolayca erişebilirsiniz.

1. Split Screen Multitasking View

Split Screen Multitasking View

Normal fiyatı: 50 TL

Bu uygulama, ekranınızı ortadan ikiye bölüyor ve aynı anda iki işlem yapmanıza olanak sağlıyor. Örneğin üstteki ekranda Twitter’da gezinirken altta bulunan ekranda ise Twitch yayını izleyebilirsiniz. Karmaşık arayüzü ve girdiğiniz her sitede uygulamalardan bağımsız olarak şifrelerinizi istemesiyse biraz yorucu olabiliyor.

2. My Gratitude Journal

My Gratitude Journal

Normal fiyatı: 6 TL

Bu uygulama, bir nevi teknolojik günlük olarak görülebilir. Her gününüz için fotoğraflar ekleyip altlarına notlar yazabildiğiniz uygulamada, verileriniz hiç kimseyle paylaşılmıyor. Uygulama, ilerde kaydettiğiniz anılarınıza baktığınızda gerçekten işlevsel olabiliyor.

3. DuoMaps Directions & Traffics

DuoMaps Directions & Traffics

Normal fiyatı: 6 TL

Aylık abonelik fiyatı da 11,99 TL olan uygulamada, uydu görüntüleri, 3 boyutlu sokak görünümleri, trafik yoğunluğu gibi özelliklerin yanı sıra galerinizde bulunan fotoğrafları nerelerde çektiğinizi de görebiliyorsunuz. Birçok uygulamanın farklı özelliğini tek bir uygulamada buluşturan uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan edinebilirsiniz.

4. Catch a Color Deluxe Ball Drop

Catch a Color Deluxe Ball Drop

Normal fiyatı: 6 TL

Kolay, orta ve zor seviyeli olmak üzere 3 adet modu bulunan oyun, can sıkıntısı için birebir. Oyunda yukarıdan düşen toplar, başlarda yavaş geliyor ve giderek hızlanmaya başlıyor. Ekranın sağ ve sol köşelerine basıp kovaların yerlerini değiştirerek aynı renk top ve kovaları eşleştirmeye çalışıyorsunuz.

Listemizin sonuna geldik. Uygulama mağazalarında gerçekleşen bu fırsatları kaçırmamak için bizleri takipte kalmaya devam edin.

Kaynak : https://bgr.com/2019/08/05/alexa-smart-plug-deal-on-amazon-today/
49
25
6
6
5
Emoji İle Tepki Ver
49
25
6
6
5