Netflix Dizisini Sinemaya Taşıyan ‘Trol Avcıları: Titanlar Yükseliyor’un İlk Fragmanı Yayınlandı

12
6
2
0
0
3 sezonluk bir dizinin sinemaya taşınmasına vesile olan ‘Trol Avcıları: Titanlar Yükseliyor’un ilk fragmanı, bugün Netflix tarafından yayınlandı. Türkçe versiyonu da bulunan fragmanla birlikte çıkış tarihi de kesinleşmiş oldu.

Hellboy, Pan’ın Labirenti ve Kung Fu Panda gibi filmlerde imzası bulunan Guillermo del Toro'nun yapımcısı ve eş senaristlerinden olduğu ‘Trol Avcıları: Titanlar Yükseliyor’ filminden ilk fragman geldi. Böylece del Toro’nun önceden de belirttiği çıkış tarihi resmileşmiş oldu. 

‘Trol Avcıları: Arcadia Hikayeleri’ adlı Netflix dizisinden uyarlanan animasyon filminin yapımını Netflix ve Dreamworks Animation üstlenecek. Bugün 2 buçuk dakikalık fragmanı yayınlanan ‘Trol Avcıları: Titanlar Yükseliyor’, 21 Temmuz tarihinde Netflix’te beğeniye sunulacak.

‘Trol Avcıları: Titanlar Yükseliyor’un bugün yayınlanan Türkçe fragmanı:

Film, Guillermo del Toro'nun 3 sezonluk Netflix dizisi ‘Arcadia Hikayeleri’ için yarattığı evrende yer alacak. Trollerin, büyücülerin ve uzaylıların da yer alacağı mücadelede ana karakterler, dünyayı titanların saldırısından korumak için ekip haline gelecek.

Dizideki kadronun çoğu filmde de yer alacak

trollhunters rise of the titans

Yayınlanmasına 1 aydan biraz fazla bir süre kalan yapımın seslendirme kadrosunda oldukça tanıdık sesler yer alacak. Lexi Medrano, Nick Offerman, Steven Yeun, Emile Hirsch ve Kelsey Grammer gibi isimler; avcılara, uzaylılara ve daha nicesine hayat verecek.

Yönetmen koltuğunu Johane Matte, Francisco Ruiz-Velasco ve Andrew L. Schmidt üçlüsünün paylaştığı ‘Trol Avcıları: Titanlar Yükseliyor’, geniş bir kitle tarafından sevilen Netflix dizisini sinemaya taşımak üzere 21 Temmuz’da; Netflix’te çıkış yapacak.

Kaynak : https://deadline.com/2021/06/trollhunters-rise-of-the-titans-trailer-guillermo-del-toro-netflix-dreamworks-animation-annecy-1234775387/
12
6
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
6
2
0
0