Elon Musk, "Twitter'da Sadece Karanlık Mod Olacak" Kararından Vazgeçti (Saçmaydı Zaten)

20
8
3
1
0
Elon Musk, Twitter'ın sadece karanlık modda kullanılacak olması kararından vazgeçti. Yeni açıklamaya göre aydınlık mod kalacak, loş mod gidecek.

Geçtiğimiz gün, yeniden markalaşma sürecinde olan Twitter ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Elon Musk, “Platform yakında sadece “karanlık moda” sahip olacak. Bu, her şeyiyle daha iyi” şeklinde bir açıklama yaptı. Tabi bu durum, Twitter kullanıcıları tarafından gündem oldu.

Elon Musk'ın açıklamasına göre Twitter, artık aydınlık modda kullanılamayacaktı. Ancak Musk'ın düşünce yapısı ile Twitter kullanıcılarının uyuşmadı. Pek çok kişi, bir seçenek olarak aydınlık modun kalması gerektiğini savundu. Bunun üzerine yeni bir açıklama yapan Musk, karardan vazgeçtiğini duyurdu.

Ama karanlık mod, X için varsayılan olacak!

twitter karanlık mod

Elon Musk, bir paylaşıma verdiği cevapta şöyle konuştu: Pek çok kişi aydınlık modun kalmasını istedi. Biz de yapacağız. Ancak karanlık mod varsayılan olacak, loş tema silinecek.

Elon Musk'ın Twitter'daki açıklaması:

Tabi Elon Musk'ın Twitter konusunda kafasına göre davrandığını unutmamak lazım. Milyarder iş insanı, yarın bambaşka bir karar ile karşımıza çıkabilir.

20
8
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
8
3
1
0