Önümüzdeki Ay Tanıtılacak Üç iPhone Modelinin de İsmi Açığa Çıktı

43
15
4
1
0
Apple'ın 2019 model telefonları birçok eleştiri almasına rağmen fazlasıyla meraklı gözü hâlâ üstünde bulunduruyor. Telefonların birçok özelliği ortaya çıkmasına rağmen model isimleri hâlâ gizli durumdaydı ancak yeni bir bilgiye göre telefonların ismi belli oldu.

Apple'ın yeni nesil iPhone modellerini tanıtacağı etkinlik için artık geri sayıma geçmiş durumdayız. Lansman tarihinin yaklaşmasıyla birlikte telefonlara dair bilgilerin sayısı da artmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde telefonların isimlerine ilişkin birçok söylenti interneti sarmıştı. Bugün ortaya çıkan bilgiler ise bir telefon kılıfı satıcısından geldi. Amazon üzerinden ve başka yerlerde iPhone kılıfı satan ESR isimli bir firma, iPhone'un 2019 modellerinin isimlerinin 'iPhone 11', 'iPhone 11 Pro' ve 'iPhone 11 Pro Max' olacağını bildirdi.

iphone 11

Bu bilgiler ilk kez iPhonesoft.fr isimli bir sitede yer aldı. ESR'nin yeni iPhone modelleri için stok listesini gösteren sitede kılıflar, ekran koruyucuları gibi ürünler yer alıyordu. Tüm bunların yanı sıra cihazların isimlerinin yazılması da dikkat çekti.

ESR'nin ürün listesi incelendiği zaman iPhone 11'in iPhone XR'ın bir üst modeli olacağı söyleniyor. 6,1 inçlik LCD ekrana sahip olan cihaz, iki adet kamerayla birlikte geliyor.

apple iphone

iPhone 11 Pro şeklinde isimlendirilen cihazın 2018 modellerde iPhone XS yerine geçtiğini belirten site, kare kamera modülü içerisinde üç kamera lensini bulunduracak bir telefondan bahsediyor. 6,5 inçlik modelin de iPhone 11 Pro Max olarak isimlendirilmesi bekleniyor.

Akıllı telefonlar için kılıf üreten şirketlerin verdiği bilgilerin çok büyük bir oranda doğru çıktığını söyleyebiliriz ancak bu bilgilerin %100 doğru olduğunu bilme imkanımız şu an için maalesef bulunmuyor.

Yaklaşık iki ila üç hafta sonra tanıtılacak olan iPhone ailesi, kullanıcıları biraz üzmüş olsa da telefona dair heyecan hâlâ zirve durumda. Telefonun çıkışına kısa bir zaman kaldığı için yüksek ihtimalle iPhone 11'e dair yeni bilgilerle karşınızda olacağız.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/08/14/iphone-11-cases-names/
43
15
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
43
15
4
1
0