Vivo, Ekran/Gövde Oranını Arşa Çıkaracak NEX 3’ün Çıkış Tarihi İçin İpucu Verdi

18
2
2
1
1
Her geçen gün yeni bir özelliğini duyduğumuz Vivo NEX 3’ün çıkış tarihi de ortaya çıkmış olabilir. NEX’in resmi Weibo hesabından yaptığı "Gelecek pazartesi görüşürüz" açıklamasına yanıt veren Vivo, "Tamam, gelecek hafta görüşürüz" notunu düştü.

Vivo NEX 3 akıllı telefonun piyasaya çıkış tarihini çok yakında öğrenebiliriz. Şirketin NEX departmanı, resmi Weibo hesabından “Gelecek pazartesi görüşürüz” açıklamasını yaptı. Bu, kesin olarak Vivo NEX 3’ün piyasaya sürüleceği tarihin ilanı olmasa bile ürün yöneticisi Li Xiang’ın telefonu bir süredir sosyal medyaya sızdırması gerçeği ile beraber bakıldığında, oldukça muhtemel bir ihtimal olabilir. Buna ek olarak Vivo da bu mesajı alıntıladı ve Weibo üzerinden NEX’e “Tamam, gelecek hafta görüşürüz” yanıtını verdi.

Vivo NEX 3, adından da anlaşılacağı üzere NEX’in bir pop-up kameraya sahip ve gerçek bir tam ekran deneyimi yaşatan üçüncü telefonu. Cihazın lansmanının Eylül ortasında yapılması bekleniyor ancak bu tarih, henüz resmileşmiş değil ve görünen o ki bu resmi tarihi öğrenmeye çok az kaldı.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan görseller, telefonun neredeyse yüzde yüz ekran/kasa oranına sahip olduğunu ve üçlü arka kameranın dairesel bir modüle yerleştirildiğini bize göstermişti. Vivo, NEX 3’ün 3,5 mm kulaklık girişine sahip olduğunu da onayladı.

Vivo NEX 3, ekran/kasa oranıyla dikkat çekecek:

İnternetteki sızıntılara göre Vivo NEX 3’ün ekranı gerçekten ilgi çekici olacak. Ekranda hiçbir şekilde çentik yok ve kamera telefonun üst kısmından çıkıyor. Ekran, ayrıca telefonun çevresini de saracak şekilde eğimli yapılmış.

Vivo, cihazın arka kısmına veya yan tarafına parmak izi tarayıcısı koymamış gibi görünüyor. Bu durum, telefondaki parmak izi okuyucusunun ekranın altına gizlenmiş olacağının işareti. Vivo NEX 3, Snapdragon 855+ işlemci ile gelebilir ve büyük ihtimalle 5G desteğine sahip olacak.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/vivo-nex-3-launch-date-announcement-tomorrow/
18
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
18
2
2
1
1