Warner Bros, Fantastic Beasts 3'ün Vizyona Gireceği Tarihi Resmen Açıkladı

13
7
3
2
2
Warner Bros'un sevilen filmlerinden Fantastic Beasts'in 3. serisinin çıkış tarihi belli oldu. Yapılan resmi açıklamaya göre Fantastic Beasts 3, 12 Kasım 2021'de vizyona girecek.

Warner Bros, Fantastic Beasts filmlerinin 3. serisi için sıkıntılı bir süreç geçirmişti. Prodüksiyondan kaynaklanan sorunlar nedeniyle filmin çekimleri ilk olarak 2019 sonbaharına ertelenmişti. Sorunlar çözülemeyince filmin çekimleri bir kez daha ertelenerek 2020 yılının ilkbahar aylarına sarkıtılmıştı. 

Harry Potter serileriyle bağlantılı olan Fantastic Beasts filmi, ilk iki serisiyle izleyicilerin beğenisini almıştı. Ancak filmin üçüncü serisinde yaşanan aksilikler nedeniyle seyircilerin biraz daha beklemeleri gerekiyor. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Warner Bros Dağıtım Başkanı Ron Sanders, Warner Bros'un büyücülük sinemasının öncülerinden olduğu için gurur duyduklarını belirterek, 5 seriden oluşacak olan filmin 3. serisini 2021 yılında sinemaseverler ile buluşturacakları için heyecanlı olduğunu ifade etti. 

Warner Bros yetkililerinden Toby Emmerich ise gecikmelere atıfta bulunarak film yapımcılarının bu süre zarfında izleyiciler için mümkün olan en iyi filmi yapacaklarından emin olduklarını belirtti. 

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/04/29/fantastic-beasts-3-release-date-announced-for-2021
13
7
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
13
7
3
2
2