12
2
1
0
0

Uygun fiyatlı masaüstü oyun bilgisayarı toplamak, donanım fiyatlarının artması nedeniyle giderek zorlaştı. Arayışınızı kolaylaştırmak için İncehesap ile birlikte sizin için Fenix Bronze oyun bilgisayarını topladık. Sizin de dilediğiniz şekilde, bütçenize göre özelleştirebileceğiniz bilgisayar, günümüz oyun gereksinimlerinin pek çoğunu karşılayacak düzeyde.

AMD Ryzen 3 3100 işlemci ile hem gönül rahatlığıyla oyun oynayıp hem de YouTube, Twitch gibi platformlarda yayın yapabileceğiniz sistemin üzerinde birleştiği Asus A320M-K anakart, çift RAM slotu, maksimum 32 GB’a kadar destek veriyor. Ayrıca Fenix Bronze, varsayılan şekilde 480 GB boyutunda bir SSD ile geliyor. Dilerseniz daha yüksek kapasiteli bir SSD ile değişim yapabiliyor, anakartta bulunan M.2 slotuna daha sonradan bir SSD takabiliyorsunuz. Sistemde yer alan ve 1080p kalitesinde oyun deneyimi için tasarlanan Asus TUF GTX 1650 OC 128 bit ekran kartı da temel oyun gereksinimlerini karşılayacak düzeyde.

Sistemi İncehesap üzerinden özelleştirmeniz ve bütçenize göre seçeneklendirmeniz mümkün:

Tabii ki daha önce de belirttiğimiz gibi tüm bu sistemi İncehesap üzerinden satın almadan önce özelleştirmeniz mümkün. Dilerseniz Fenix Bronze dışında yine hazır olarak sunulan ve daha güçlü işlemci, ekran kartı gibi seçenekler sunan Fenix Silver ve Fenix Gold sistemlerini de değerlendirebilirsiniz. Yine bu seçeneklerde de dilediğiniz gibi özelleştirme yapabilirsiniz.

Fenix Bronze, şu an İncehesap üzerinden 4.799 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda. Dilerseniz buraya tıklayarak sistemi yakından inceleyebilir, öncesinde videomuzda yer alan detaylara ve performans değerlendirmelerine göz atabilirsiniz.

12
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
1
0
0