Tokyo Olimpiyatlarını Madalyasız Geçmeyen Yasemin Adar ve Ferhat Arıcan İçin Yapılan Gurur Dolu Paylaşımlar

31
0
0
0
0
Tokyo Olimpiyat Oyunları'ndan göğsümüzü kabartan haberler gelmeye devam ediyor. Ülke olarak ciğerlerimizin cayır cayır yandığı bir dönemde yüzümüzü gülümseten ender olaylardan olan Olimpiyat başarılarına yenileri eklendi. 2021 Tokyo Olimpiyatları'nda Yasemin Adar ve Ferhat Arıcan, ülkemizde madalya kazandıran iki yeni sporcumuz oldu.

Milli güreşçimiz Yasemin Adar, Tokyo'dan bronz madalya ile döndü ve Olimpiyat Oyunları tarihinde madalya kazanan ilk Türk kadın güreşçi oldu. Ayrıca milli jimnastikçimiz Ferhat Arıcan da yine bronz madalya ile göğsümüzü kabartmayı başardı ve o da Olimpiyat Oyunları tarihinde madalya kazanan ilk Türk jimnastikçi olarak adını Türk spor tarihine yazdırmayı başardı.

Ülkemizin dört bir yanından gelen yangın haberleri ile moralimizin diplerde olduğu bir dönemde üst üste gelen 'madalya' haberleri yüzümüzü bir nebze de olsa gülümsetmeyi başarıyor. Dolayısı ile Tokyo'dan gelen güzel haberlerin ardından hem Yasemin Adar hem de Ferhat Arıcan sosyal medyada trendlere girmeyi başardı. İşte Tokyo'dan 'ilklerle' dönen sporcularımız için paylaşılan gurur dolu tweetler.

Yasemin Adar ve Ferhat Arıcan için yapılan paylaşımlardan bazıları

tweet 1

tweet 2

tweet 3

tweet 4

tweet 5

tweet 6

tweet 7

tweet 8

tweet 9

tweet 10

tweet 11

tweet 12

31
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
31
0
0
0
0