Yeni Bir Resident Evil Filminin Geleceği Resmen Onaylandı

48
4
3
2
1
Son dönemde bir şekilde yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanan Resident Evil için ilk olarak Netflix dizisi söylentileri çıkmıştı. Şimdi de yeniden çekilecek bir filmden bahsediliyor. Söylentilere göre film, geliştirme aşamasında bulunuyor.

Milla Jovovich’in başrolünde olduğu ilk Resident Evil filmi, dönemindeki oyun filmlerine kıyasla çok daha başarılı olmuş ve büyük yankı uyandırmıştı. Zamanla seri sakız gibi uzayıp heyecanını kaybetmişti. Daha önce Netflix dizisi olarak geri döneceği söylenen Resident Evil için şimdi de bir film söylentisi ortaya çıktı. 

IMDb’de filmle ilişkilendirilen isimlerden olan ve 47 Meters Down, Forest of the Damned gibi daha önce duyulmamış filmlerde yönetmenlik yapan Johannes Roberts, konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

milla-jovovivh-resident-evil

Şu anda aktif olarak geliştirme aşamasında olduklarını söyleyen yönetmen, bir sunum gerçekleştirdiğini ve sunumunun beğenildiğini söyledi. ‘Süper korkutucu’ olacağını söylediği filmin oyun kökenine de bağlı kalacağını ifade eden yönetmen, şu anda daha fazla açıklama yapma izni olmadığını söyledi. 

Yönetmenin açıklamalarında göze çarpan ‘süper korkunç’ ve ‘oyun köklerine bağlı’ gibi ifadeler, doğrudan doğruya serinin hayranlarının gönlünü kazanmaya yönelik hareketler gibi gözüküyor. Bunun ne kadar işe yarar olduğunu ise film çıktığında göreceğiz. 

Öte yandan oyuna çok sıkı sıkıya sadık kalmak da sinemada doğru sonuçlar vermiyor. Silent Hill oyununun filmi çekildiğinde filmin en büyük eksiklerinden biri aşırı oyun gibi olmasıydı. Abla odaya girip ceset gördükten sonra sanki sandalye görmüş gibi normal davranıp çekmeceden fener almaya falan gidiyordu, tam çözüm okuyup gelmiş gibi hareket ediyordu. Film yoğun eleştiriler aldı ve başarısız oldu.

Yeni yapımda Milla Jovovich'in canlandırdığı karakter olan Alice için aynı derecede ikonik ve çarpıcı bir aktör bulmaları pek de kolay gözükmüyor. Siz olsaydınız role kimi seçerdiniz?

Kaynak : https://www.pcgamer.com/a-resident-evil-movie-reboot-is-in-development/
48
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
48
4
3
2
1