Yılın En İyi Telefonu Note 7’yi Tamamen Unutturacak Bir Galaxy S8 Geliyor!

0
0
0
0
0
Yılın En İyi Telefonu Note 7’yi Tamamen Unutturacak Bir Galaxy S8 Geliyor!
Samsung, Note 7 belasını başından savmasının ardından dillere destan bir telefon hazırlığı içine girdi.

Samsung’un bu yılın en iyi telefonu olarak kabul edileceği kesin olan Note 7’si “Yılın bombası” olacakken “Yılın fiyaskosu” olarak tarihe geçti. Yaşadığı patlamalar ve geri çağırıp, güvenli denilen Note 7’lerin de birer ikişer yanmaya başlamasıyla piyasadan komple çeken firma, Galaxy S8 ile Note 7’nin bu teknik özellikle ve sundukları bakımından oldukça iyi olmasını unutturacak gibi duruyor.

S7 ailesine göre sundukları avantajlar ve yanına yaklaşamayan diğer rakipleri ile gövde gösterisi yapacakken elinde patlayan Note 7’den çok daha iyi bir Galaxy S8 hazırlayan Samsung, çerçevesiz ekran, gelişmiş donanım ve özellikle yazılımsal destek ile çok sağlam bir telefon sunabilir. En önemli detayı ise patlamayan bir cihaz garantisini resmen verecek olan Samsung, aynı sorunları yaşamamak için elinden geleni yapacak.

Kamera noktasında çift arka kamera ile gelmesi beklenen Galaxy S8’de Note serisine göre tek eksiğinin sadece SPen’i olmaması olacak gibi görünüyor. Note 7’deki daha stabil, daha sade ve oldukça kullanışlı arayüzü de S8’de geliştirerek sunacak olan Samsung’un amacı 2017 yılında telefon kıyaslarken Galaxy S8’de de şu olmamış veya şu özellik eksik kalmış gibi bir durumun olmaması olacak.

27 Şubat - 2 Mart 2017’de düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nden bir gün önce, yani 26 Şubat tarihinde tanıtılması beklenen Galaxy S8, bakalım bizlere neler sunacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0