16 Yaşındaki Genç, Xbox’ını Satmaya Çalışırken Vurularak Öldürüldü

129
17
8
2
0
Amerika’nın Indiana eyaletinde Xbox’ını satmaya çalışan genç, babasının yanında silahla vurularak öldürüldü.

12 Haziran günü 16 yaşındaki Johnny Peluyera isimli genç, Amerika’nın Indiana adlı eyaletinde Xbox One’ını satmaya çalışırken vurularak öldürüldü. Peluyera ve babası, çevrimiçi bir alışveriş uygulaması aracılığıyla alıcılarla buluşmak için Indiana’nın Gary şehrine gittiler ve Xbox’ın ilanda gösterildiği gibi çalıştığını görmek isteyen kimliği henüz belirsiz iki erkekle birlikte bir eve girdiler.

Peluyera, alıcılara göstermek için Xbox’ı kurarken babası erkeklerden birisinin silahı olduğunu fark etti. Peluyera ve babası, hemen evden kaçmaya başladılar. Peluyera, Xbox’ı söküp yanına almaya çalışırken babası ona Xbox’ı bırakması için bağırdı fakat babasının bağırışlarını dinlemeyen Peluyera, kaçarken arkadan vuruldu ve babasının arabasında yolcu koltuğunda hayatını kaybetti. Peluyera, polis geldiğinde hâlâ Xbox One’ı tutuyordu. 16 yaşındaki genç, yeni bir cep telefonu alabilmek için Xbox One Elite konsolunu 250 dolara satıyordu.

Peluyera, internet üzerinden tanıştığı kişiler tarafından video oyun konsolu alırken veya satarken öldürülen ilk kişi değil. Geçen yıl, New Jersey’de Danny Diaz-Delgado, küçük kardeşi için PS4 almaya çalışırken öldürülmüştü. Polis, halka açık yerlerde eşya alım satımı yapılması gerektiğine dair bir bilgilendirme yayınladı.

Kaynak : https://gamerant.com/16-year-old-boy-shot-killed-trying-to-sell-xbox/
129
17
8
2
0
Emoji İle Tepki Ver
129
17
8
2
0