Tıraş Makinesinden Oyuncu Koltuğuna, Bu Hafta Amazon'da Kaçırmamanız Gereken Fırsatlar

23
3
1
1
0
Keenetic Hero'nun indirime giren routerından oyuncu koltuğuna kadar Amazon.com'da bu hafta kaçırmamanız gereken fırsatları sizler için listeledik.

Bildiğiniz üzere Amazon, her hafta hatta her gün geniş yelpazedeki ürünlerine ciddi oranlarda indirim uyguluyor. Kısa bir piyasa araştırması yaptığınız zaman, satın almak istediğiniz ürünün Amazon'daki indirimli halinin gözle görülür bir şekilde fark yarattığına siz de şahit olacaksınız. 

Biz de sizlerin bu indirimlerden yararlanabilmesi için oyuncu koltuğundan tıraş makinesine kadar bu hafta Amazon'da mutlaka bir göz atmanız gereken 6 farklı teknolojik ürünü sizler için listeledik. Keyifli okumalar ve alışverişler dileriz.

Bu hafta mutlaka göz atmanız gereken fırsatlar: 

Keenetic Hero DSL WiFi Modem Router

keenetic hero dsl wifi modem router

  • Eski fiyat: 1,499 TL 
  • Yeni indirimli fiyat: 1,099 TL 

Bu hafta indirime giren ürünler listemizin ilk sırasında, Keenetic Hero markasına ait WiFi Modem Router yer alıyor. Adsl, Vdsl, Fiber uyumlu olan bu router, aynı zamanda WPA3, Usb, Mesh, VPN ve Cloud bağlantılarına sahip. Ürünü daha yakından incelemek isterseniz buraya tıklayabillirsiniz. 

HP M-160 RGB Kablolu Oyuncu Faresi

HP M-160 RGB Kablolu Oyuncu Faresi

  • Eski fiyat: 99 TL
  • Yeni indirimli fiyat: 74 TL 

Hem bilgisayar hem de ekipmanlar konusunda bir hayli iddialı olan HP’nin M-160 kodlu RGB oyuncu faresi, bu hafta indirime giren ürünlerin arasında yer alıyor. Tam tamına 2,137 kullanıcıdan 4,7 puan almayı başarmış bu kablolu fareyi satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. 

Gamepower Devour Oyuncu Faresi

Gamepower Devour Oyuncu Faresi

  • Eski fiyat: 769 TL
  • Yeni indirimli fiyat: 529 TL 

Bu hafta listemizde indirime giren bir diğer oyuncu faresi ise Gamepower markasına ait. 16 bin DPI’a sahip Devour, aynı zamanda kablosuz olarak da kullanılabiliyor. Ürünü daha yakından incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Rampage PHANTOM X1 RGB Led Oyuncu Kulaklığı

Rampage PHANTOM X1 RGB Led Oyuncu Kulaklığı

  • Eski fiyat: 429 TL 
  • Yeni indirimli fiyat: 399 TL 

Ürettiği başarılı oyun ekipmanlarıyla bilinen Rampage’ın en sevilen kulaklık modellerinden biri, şu anda Amazon’da indirime girmiş durumda. 7,1 Surround ses sistemine sahip bu kulaklık, 50 mm’lik sürücülere sahip. RGB LED aydınlatmalı PHANTOM X1 kulaklığını hazır indirimdeyken satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Aerocool ThunderX3 Oyuncu Koltuğu

Aerocool ThunderX3 Oyuncu Koltuğu

  • Esk fiyat: 3,105 TL 
  • Yeni indirimli fiyat: 2,501 TL 

Vaktinin çoğunu bilgisayar başında, özellikle oyun oynarken geçirenler bilir; oyuncu koltuğu da en az bilgisayar kadar önemlidir. Aerocool markasına ait ThunderX3, bilgisayar başında size konforlu bir alan sunmak için tüm özellikleri karşılıyor. Bu oyuncu koltuğuna göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Philips S1223/41 Tıraş Makinesi

Philips S1223/41 Tıraş Makinesi

  • Eski fiyat: 529,99 TL 
  • Yeni indirimli fiyat: 346 TL 

Listemizin son sırasında, erkek okuyucularımızın işine bir hayli yarayabilecek Philips markasına ait tıraş makinesi var. 3 boyutlu oynar başlığa, ComfortCut bıçaklara ve Aquatec teknolojisine sahip bu tıraş makinesini satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. 

23
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
23
3
1
1
0