Apple Watch Series 6 ile Tanışmamıza Çok Az Kaldığını Düşündüren Gelişme

15
10
1
0
0
Apple, internet sitesindeki Apple Watch 5 stoklarını güncelledi. Yapılan güncellemeyle birlikte Apple'ın resmi sitesinden yeni bir Apple Watch 5 almak neredeyse imkansız hale geldi. Yaşanan bu durum, Apple Watch 6'nın yaklaşmakta olduğunu gözler önüne seriyor.

ABD merkezli teknoloji devi Apple bir süredir, yeni lansman etkinlikleriyle gündemde. Eylül ayının gelmesiyle birlikte ortaya çıkan tartışmalar, Apple'ın geleneksel olarak düzenlediği eylül etkinliklerinin zamanı ile ilgili olarak ortaya atılan iddialar, söz konusu etkinliğin bu yıl beklenenden biraz daha geç bir tarihte gerçekleşebileceğini ortaya koyuyor. Yaşanan son gelişmeler, iPhone için olmasa da yeni Apple Watch için etkinliğin çok yakında düzenlenebileceğini gösteriyor.

Apple, ürünlerini resmi internet sitesi üzerinden de satıyor. Sitede yapılan son güncellemeyse Apple Watch Series 5'in stoklarını neredeyse sıfırlamış durumda. Örneğin LTE destekli 44 mm kadranlı modeller, neredeyse tamamen satıştan kaldırıldı. 40 mm kadranlı, LTE destekli Apple Watch 5 modelleri ise çok az çeşitlilikte satın alınabiliyor. GPS destekli versiyonlarsa sadece birkaç tasarım için satışta.

Apple Watch Series 5

Daha önce ortaya atılan iddialar, Apple'ın eylül ayı içinde iPad Air ve yeni Watch serisini piyasaya süreceğini, ekim ayında ise iPhone 12 serisini duyuracağını ortaya koyuyor. Aslına bakacak olursak yeni iPad ile yeni Apple Watch, kısa bir süre önce de Avrasya Ekonomik Birliği tarafından dosyalandı. Bu durum, Apple'ın yeni ürünlerinin artık çok yaklaştığını gözler önüne seriyor.

Apple'ın daha önceki tavırlarına ve sonrasında bu gelişmeye bakacak olursak, şirketin eylül ayında iki etkinlik düzenlemesi muhtemel. Belki de şirket bu yıl hem eylül hem ekim ayında iki farklı lansman düzenleyebilir. Şirket, bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmamış olsa da artık bazı resmi gelişmeler yaşanmak zorunda. Çünkü beklenen tarihler artık resmen gelmiş durumda.

Kaynak : http://www.iphonehacks.com/2020/08/apple-watch-series-5-out-stock-online-store-september-refresh.html
15
10
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
10
1
0
0