Avatar 2'nin 'Tüm Gün İzleyeceğiz Herhalde' Dedirten Süresi Ortaya Çıktı: İlk Filmden Yarım Saat Daha Uzun Olacak!

41
9
4
3
2
Ortaya çıkan söylentilere göre James Cameron’un gişe rekortmeni Avatar’ın devam filmi Avatar: The Way of Water, beklenilenden daha uzun bir ekran süresine sahip olacak.

En çok gişe yapan filmler sıralamasında en üstlerde bulunan James Cameron'ın efsane fantastik bilim-kurgu filmi Avatar’ın devam filmi olan Avatar:The Way of Water, bir süredir sinemaseverlerin gündeminde.

2 hafta kadar önce fragmanı yayınlanan Avatar’ın devam filmi The Way of Water hakkında şimdiyse yeni bilgiler geldi. Söylentiye göre Avatar: The Way of Water, beklenilenden daha da uzun ekran süresine sahip olacak.

Avatar: The Way of Water, 192 dakika olacak

AMC Theatres ve Regal Cinemas listelemelerine göre Avatar: The Way of Water, 162 dakika olan ilk Avatar filminden 30 dakika daha uzun, yani 192 dakika olacak. 3 saat 12 dakika ekran süresi eğer gerçekse, 2022 yılının en uzun filmi olacak.

3 saat 12 dakika süreceğine dair ilk haberlerin yayınlanmasının ardından Avatar: The Way of Water'ın ekran süresiyle ilgili pek çok tartışma ortaya çıktı. Filmin final cut sürümünün bitmediğini belirtmekle beraber hayranların filmin uzunluğunun kalitesini düşüreceğine dair endişeli olduğunu da ekleyelim.

Filmin yapımcı stüdyosu, eğer devam filmi Avatar: The Way of Water’ın istenilen başarıyı elde etmemesi durumunda Avatar 4 ve 5’in iptal edilebileceğini söylemişti. Sizce Way of Water başarılı olur mu? Ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Avatar: The Way of Water fragmanı:

Kaynak : https://screenrant.com/avatar-2-runtime-listing-real-fake/
41
9
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
41
9
4
3
2