Avengers: Endgame'in En Can Alıcı Sahnelerini Yeniden İzleyin

36
8
6
5
3
Avengers: Endgame'in En Can Alıcı Sahnelerini Yeniden İzleyin
2019’un ve tüm zamanların en çok hasılat rekorunu elinde bulunduran Avengers: Endgame’de ki bazı kritik sahneleri ve kesilmiş bölümleri izlemek ister misiniz? Cevabınız "evet" ise yazının geri kalanını okuyarak filmi yeniden hatırlayabilirsiniz.

2019, Marvel Sinematik Evreni’nin en büyük bütçeli ve en çok gişe hasılatı yapan filmi olan Avengers: Endgame’e ev sahipliği yaptı. 3 faz boyunca Endgame’e adım adım ilerlendi ve en sonunda Avengers: Infinity War ve Endgame ile birlikte en tepe noktasına ulaştı.

356 milyon dolarlık bütçeye sahip film sadece ABD’de açılış haftasında 357 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başardı. Dünya genelinde yaklaşık 2,8 milyar dolarlık gişe hasılatı yapan film, ülkemizde ise 2,4 milyon kişi tarafından seyredildi ve 44,8 milyon TL’lik hasılat elde etmeyi başardı.

Ülkemizde en çok izlenen yabancı filmlerden bir tanesi olan Avengers: Endgame’in silinmiş sahnelerini ve filmin pik noktasına ulaştığı savaş sahnesini yeniden izleyip hatırlamak isteyenler için derledik.

Silinmiş sahneler

Robert Downey Jr., Chris Evans ve Chris Hemsworth’ün bulunduğu bu altı silinmiş sahnede aslında filmin gidişatını etkileyecek çok önemli bir olay bulunmasa da karakterler arasındaki etkileşimleri görebiliyoruz.

Captain America ve Mjolnir

Yukarıda da söylediğimiz gibi filmin pik noktasına ulaştığı sahne olan ve 3 fazlık MCU filmleri arasındaki en büyük savaş sahnesinde daha önce de Mjolnir’i kaldırmaya çalışan Captain America’nın aslında Mjolnir’i gayet ustalıkla kullanabildiğini görüyoruz.

Captain Marvel ve kadın kahramanlar

Captain Marvel, Marvel Sinematik Evreni’ne nispeten biraz daha geç katılsa da Avengers: Endgame’deki son savaşta oldukça kritik bir rol oynamıştı. Yine büyük savaşta Captain Marvel, Scarlet Witch, Wasp ve diğer birçok kadın karakterin yer aldığı biraz fazla kör göze parmak bir vurgu olsa da film bittikten sonra akılda kalan sahnelerden bir tanesiydi.

Peki sizin Avengers: Endgame’den aklınızda kalan sahneler hangileriydi? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

36
8
6
5
3
Emoji İle Tepki Ver
36
8
6
5
3