Behzat Ç., Uzun Bir Bekleyişin Ardından BluTV’de Yayınlandı

14
11
3
2
1
Türkiye televizyon tarihinin en unutulmaz yapımlarından olan Behzat Ç., 3 sezonluk maceranın ardından 6 yıl önce son bulmuştu. BluTV, yapım haklarını satın aldığı yapımı, internet yayıncılığı standartlarına göre geri getirdi. Behzat Ç. 4 sezon 1. bölümüyle resmen yayınlandı.

Son 6 yılda çok şey değişti. Netflix ve HBO Now gibi yayıncılar, televizyon ve sinema alışkanlıklarımızı kökünden değiştirdi. Türkiye’nin dizi ve film ihracatı, TV formatında üretilen içeriklere bağlıydı. Dönüşüm, Netflix gibi şirketlerin ülkemize giriş yapması ve BluTV gibi iddialı yerli yapımcıların devreye girmesiyle hızlandı. 

Behzat Ç., TV standartlarındaki yapımların son ve en unutulmaz örnekleri arasında yer aldı. Toplamda 3 sezon boyunca Star TV’de yayınlanan ve aniden yayından kaldırılan dizi, son bölümlerinde epey baskı altında kalmıştı. Eski bölümleri ve bu bölümlerden kesitler YouTube, Netflix ve BluTV’de milyonlarca kez izlendi. Şimdi amirimizle kaldığımız yerden devam etmenin vakti geldi.

Behzat Ç., yeni sezon 1. bölüm BluTV’de yayınlandı:

Dizinin yeni bölümü 40 dakikalık standarda uygun şekilde karşımıza çıktı. İlk bölümde ülkede yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle kadro dışı kalan ekibin geri dönüşünü izliyoruz. Ayrıca serinin etkileyici karakterlerinden Ercüment Çözer, Behzat Amir ve ekibinin yeniden toplanması için önemli bir rol üstleniyor. Elbette iyi niyetle değil, geçmişten hatırlayacağınız Ercüment tarzıyla…

Behzat Ç., yeni bölüm nasıl izlenir?

behzat ç yeni bölüm

BluTV, bildiğiniz üzere aylık belirli bir ücret ödeyerek üye olabileceğiniz bir platform. Eğer üye olmadıysanız ilk 1 hafta boyunca ücretsiz şekilde platformdan faydalanabilirsiniz. Bu süre sonunda platform sizden aylık 19,90 TL’lik ücret alıyor. Behzat Ç. haricine platformda yüzlerce yerli ve yabancı film ya da diziye erişebiliyorsunuz.

Behzat Ç’nin yeni sezonu bundan sonra haftada bir bölüm olacak şekilde BluTV’de yayınlanacak. Yeni sezonun kaç bölüm süreceği konusunda da henüz net bir bilgi bulunmuyor.

14
11
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
14
11
3
2
1