Microsoft, Bing Yapay Zekâ Botuna Kullanıcıların "En Çok İstediği Özelliği" Getiriyor

10
1
1
0
0
Microsoft, Bing Yapay Zekâ Botuna Kullanıcıların "En Çok İstediği Özelliği" Getiriyor
Silikın Vadisi devi Microsoft, tanıttığı yapay zekâ botuyla heyecan yaratmayı başardığı Bing tarayıcısına ‘Sohbet Geçmişi’ özelliği getireceğini duyurdu.

Microsoft’un asla revaçta olamayan arama motoru Bing, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı yapay zekâ destekli sohbet botuyla birlikte büyük bir merak ve heyecan uyandırmayı başarmıştı. Microsoft, Bing’in yapay zekâ botuna gelecek olan bu aracı ‘bir numaralı isteğiniz’ olarak etiketledi.

Bing’in yapay zekâ sohbet botunu kullanan kullanıcılar tarafından en çok talep edilen şey, sohbet geçmişi olmuş. Dolayısıyla Microsoft, bu özelliği getireceklerini açıkladı.

‘Herkes Sohbet Geçmişi özelliğini entegre etmek için çalışıyor’

Microsoft’un Web Hizmetleri ve Reklamcılık CEO’su Mikhail Parakin, Twitter’da kendisine sorulan ‘Sohbet geçmişi özelliği ne zaman getirilecek?’ sorusuna böyle yanıt verdi:

“Az evvel ekiple bir durum değerlendirmesi yaptık, herkes bir numaralı isteğiniz olan bu özelliği, Sohbet Geçmişini entegre etmek için çalışıyor.”

Bing sohbet botunun hâlâ önizleme aşamasında olduğunu ve Bing katılım listesine kaydolanlarla sınırlı olarak kullanılabilir olduğunu hatırlatalım. Kaydolmak için Microsoft hesabınızı kullanmanız gerekiyor.

Kaynak : https://mspoweruser.com/microsoft-says-it-will-launch-bing-chats-number-one-feature-request/
10
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
1
1
0
0