Bir Genç, Pokemon GO Oynadığı Sırada Öldürüldü!

5
0
0
0
0
Guatemala’da bir genç, Pokemon GO oynadığı sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.

Pokemon GO ile ilgili ilk ciddi olay Guatemala’da yaşandı. Orta Amerika’nın en çok suç işlenen ülkelerinden olan Guatemala’nın Chiquimula şehrinde 17 yaşındaki kuzeni Daniel Moises Picen ile Pokemon GO oynayan Lopez de Leon (18), yabancı kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradılar. 17 yaşındaki genç gelen sağlık ekipleri tarafından son anda kurtarıldıysa da Lopez de Leon hayatını kaybetti.

Polis ekiplerinin aktardığı bilgiye göre görgü tanıkları, seyir halindeki bir araçtan iki gencin kurşun yağmuruna tutulduklarını söylediler. Cinayetin yaşandığı yerde toplam 20 mermi kovanı bulunmuş.

Cinayetin sebebi henüz belli olmasa da polislere göre buna cep telefonu hırsızlığının sebep olma ihtimali yüksek. Bildiğiniz gibi Pokemon GO oynayan oyuncular, bulundukları konumu etiketleyebiliyorlar. Zanlıların da konum bildirimi sayesinde iki gencin yerini tespit edip cinayeti işlemiş olabilecekleri ihtimali üzerinde duruluyor.

5
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
0
0
0
0