Açın Yolu: BlackBerry, 5G'li Yeni Akıllı Telefonuyla Piyasaya Dönüş Yapıyor

39
5
2
2
1
BlackBerry'nin Ağustos 2020 itibarıyla bünyesine katıldığı Onward Mobility, 5G'li yeni BlackBerry modeliyle akıllı telefon piyasasına girecek. Şirket, cihaz için bir ön taahhüt programı başlatmış durumda.

Akıllı telefonlar çıkmadan önce telefon piyasasında çok ciddi bir paya sahip olan BlackBerry, yeni bir akıllı modeliyle piyasaya dönüş yapıyor. 2020’nin Ağustos ayında Onward Mobility bünyesine katılan Kanadalı üretici, şirketin yaptığı ön taahhüt programı duyurusuyla projenin kesinliğini gösterdi.

Bu programa katılan ortaklar ve BlackBerry hayranları, ürün hakkında kamuoyu açıklamaları yapılmadan önce “ürün, özellik ve kullanılabilirlik” bakımından devamlı bilgi alacaklar. Onward Mobility web sitesinde yer alan bilgiye göre, programa katılan kişiler ve organizasyonlar doğrudan şirkete önerilerde bulunarak cihazın özellikleri ve işlevleri üzerinde söz sahibi olabilecekler.

Akıllı BlackBerry'ler muhtemelen Çin'de üretilecek:

blackberry akıllı telefon

Güvenlik konusunda belli bir uzmanlığa sahip olan Onward Mobility, mobil donanımlara aşina olmadığı için, piyasayı daha iyi bilen telekom şirketleri ve influencer’lara yönelmiş durumda. Şirket, BlackBerry’lerinin üretimi için muhtemelen Çin merkezli bir üreticiyle çalışacak.

Bilindiği üzere BlackBerry akıllı telefonlar çıkmadan önce ürettiği telefonlarında hem dokunmatik bir ekran hem de bir klavyeye yer veriyordu. Zamanında bu tasarımın fanatikleri olsa da akıllı telefon kullanıcılarının şu anda klavyesiz dokunmatik ekranlar kullanıyor oluşu bu tasarımı gereksiz kılabilir.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2021/07/27/blackberry-smartphones-to-make-a-comeback-soon/
39
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
39
5
2
2
1