Borderlands 3’ün Yeni Oynanış Videosu, Zane the Operator’ı Tanıtıyor

6
0
0
0
0
Oyun dünyasında oldukça sevilen Borderlands serisinin yeni oyununun çıkışına kısa zaman kaldı. Önümüzdeki aylarda çıkacak olan oyunda bulunacak karakterlerden biri olan Zane the Operator için bir oynanış videosu yayınlandı. Videoda Zane the Operator’ın yeteneklerine yer veriliyor.

Gearbox tarafından geliştirilen efsane Borderlands serisinin yeni oyunu Borderlands 3, raflardaki yerini Eylül ayında alacak olmasına rağmen daha görülecek çok şey var. Şu ana kadar gösterilen oynanış videolarının yanı sıra geliştirici ekip, yeni bir video yayınladı. Yayınlanan video Zane the Operator karakteri hakkında bazı bilgiler veriyor.

Zane, yarı emekli bir kiralık katil ve kariyeri boyunca sayısız suikast düzenlemiş. Bu karakter, aynı zamanda tetikçilerden beklenildiği üzere işlerini tek başına yapmayı seviyor ancak Zane’in yalnızlığını bozan biri var. Bu kişiyse Zane’in kendi hologramı.

Borderlands 3

Zane’in aksiyon anında kullanabileceği üç adet yetenek bulunuyor. Yeteneklerin isimleri; Barrier, Digi-Clone ve SNTNL. Digi-Clone yeteneği, Zane’in hologram şeklinde bir klon yaratmasını sağlayarak istediği zaman bu klonla yer değiştirmesine izin verecek. SNTNL ise bir drone çıkaracak. Bu drone'un üzerinde ateş desteği sağlamak için bulunan bir makineli tüfekler olacak.

Barrier ise isminden anlaşılabileceği üzere Zane’in hasarlardan korunmasını sağlayacak bir bariyer oluşturacak. Bu bariyer, aynı zamanda içinden geçen mermilerin düşmana verdiği hasarı artıracak ancak bariyer taşınırken büyüklüğü ve hasar bonusu azalacak. Dilerseniz oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Borderlands 3’te bulunacak diğer "Vault Hunter"lardan şu ana kadar tanıtılanlar arasında Amara the Siren, Moze the Commando ve FL4K the Beastmaster bulunuyor ancak FL4K hakkında şu ana kadar bir video yayınlanmadı. Borderlands 3, 13 Eylül 2019 tarihinde piyasaya sürülecek ve PC, PlayStaton 4 ve Xbox One platformları üzerinden oynanabilir olacak. Önümüzdeki haftalarda oyunla ilgili yeni bilgiler paylaşılması bekleniyor.

Kaynak : https://gamingbolt.com/borderlands-3-trailer-is-all-about-zane-the-operative-and-zane
6
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
0
0
0
0