18
6
1
0
0

Bu videomuzda sizlerle birlikte Çin malı akıllı garson robot diye satılan ürünü inceliyoruz. KIB adı verilen bu ürün, özellikle uzaktan kumandasıyla size bir şeyler getirmek için tasarlanmış. Günümüzde robotlardan korkmaya hiç gerek olmadığını da bu video ile kanıtlamış olduk. Videoyu izleyince ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

Bizim yaklaşık 450 lira civarına satın aldığımız ürün, bir de uzaktan kumandaya sahip. Ancak hem uzaktan kumandasıyla kontrolü oldukça zor olan robotun, kendi sensörleriyle de ne kadar bir şeyler taşımakta zorlandığını kendi gözlerinizle görebilirsiniz. 

Fazla vadettiği işe yaramasa da, özellikle çocukları robotlara özendirmek adına kullanılabilecek ürün, aynı zamanda oldukça eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayabilir. Ancak bu robottan akşam ayaklarınızı uzatırken size çay getirmesini istiyorsanız, oldukça büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Böyle bir robotu alır mıydınız? Lütfen yorumlarda düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. 

18
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
6
1
0
0