Disney Yöneticisinden Karayip Korsanları 6 Açıklaması (Johnny Depp Geri Dönecek mi?)

21
3
1
0
0
Disney'in Sean Bailey'i, Karayip Korsanları 6'nın halen gelmekte olduğunu gösteren bir açıklama yaptı. Depp konusuna ise değinmekten kaçındı...

Oyuncu Amber Heard tarafından yapılan suçlamaların ardından Hollywood kariyeri biten Johnny Depp, Heard’e karşı davasını kazanmıştı. Depp’in bu olayın ardından kariyerine devam etmesi beklenirken elbette Karayip Korsanları’nın geleceği de merak ediliyordu.

Serinin altıncı filmi 2018'de duyurulmuş olsa da halen film hakkında hiçbir detay bulunmuyor. Özellikle Depp'in seriye geri dönüp dönmeyeceği merak konusu olmaya devam ederken bugün, Disney Studios Motion Picture Production Başkanı Sean Bailey'den bazı açıklamalar geldi.

Karayip Korsanları 6, "yeni bir şeye" sahip olacak:

karayip korsanları

New York Times’a konuşan Bailey, altıncı filmin hikâyesinin tamamlandığı konusunda ipucu verdi. Bailey, oluşturdukları hikâyeyi şu şekilde tanımladı:

Daha önce gelen filmleri onurlandıran, aynı zamanda yeni bir şeye sahip olan gerçekten iyi, heyecan verici bir hikâyemiz olduğunu düşünüyoruz.”

Bailey’nin açıklaması yeni bir filmin halen yolda olduğuna işaret olurken konu bu kez “Johnny Depp geri dönecek mi?”ye geldi. Bailey ise bu iddialara cevap veremeyeceğini paylaştı.

Johnny Depp seriye geri dönecek mi?

jack sparrow

Bu sorunun cevabı halen bilinmiyor. Fakat Karayip Korsanları serisinin ardındaki akıl olan Jerry Bruckheimer, daha önce The Hollywood Reporter’a yaptığı açıklamada Depp’i tekrar seride görmeyi istediğini paylaşmıştı:

“Onu filmde görmeyi çok isterim. O bir arkadaş, harika bir aktör ve ne yazık ki kişisel hayatlarımız yaptığımız her şeyi etkiliyor.”

Depp ise Amber Heard davası sürerken mahkeme salonunda 300 milyon dolar bile teklif edilse bir daha Jack Sparrow olmayacağını açıklamıştı…

Kaynak : https://comicbook.com/movies/news/disney-boss-speaks-out-on-reviving-pirates-of-the-caribbean-with-johnny-depp/
21
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
3
1
0
0