El Salvador'da Bir Sahilde 'Karaya Vuran' Dev Yapının Videosu Viral Oldu [Video]

47
33
5
4
3
El Salvador'da bir sahilde karaya vurmuş gibi görünen bir yapı ortaya çıktı. Kısa sürede sosyal medyada popüler olan yapının bir sahilin ortasında ne aradığına yönelik farklı hikayeler anlatılıyor ve bölge şimdiden turistlerin ilgi odağı haline gelmiş durumda.

Bir okyanustan karaya vuran pek çok şeye dair haberler duymuşsunuzdur. Büyük bir deniz canlısı, plastik atıklar ya da bazen tekneler. El Salvador'da geçtiğimiz günlerde aklınıza gelebilecek her şeyden daha ilgi çekici bir 'karaya vurma' olayı yaşandı. 

Cholopanza Vlogs isimli YouTube kanalında paylaşılan bir videoda, sahilde karaya vurmuş gibi görünen dev bir yapı vardı. Bölgede yakın zamanda ortaya çıktığı söylenen ve oldukça şaşırtıcı bir manzara oluşturan yapının yer aldığı video kısa sürede hem YouTube'da hem Tiktok'ta viral oldu.

Eski bir otelmiş:

El Salvador kıyıya vuran otel

Tabii ki böyle şaşırtıcı ve 'gizemli' bir yapının bir anda sahilde belirivermesi ve videonun viral olması sonrası bölge turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Turistler villayı keşfedip gizemini çözmeye çalışırken haliyle ortaya yerel halkın da anlattığı bol 'gizemli' hikayeler çıktı. Bunlardan biri bölgede yaşayan gençlerin anlattığı hayaletli bir hikaye.

Ancak işin iç yüzü gizemlerden hayli uzak bir kasırgaya işaret ediyor.  Yerel bir gazete olan La Prensa Grafica, yapının eskiden Hotel Puerto Ventura isimli bir otel olduğunu ortaya çıkardı. Turistleri bölgeye çekmek için sahil şeridine inşa edilen otel, yaklaşık 20 yıl önce gerçekleşen büyük bir kasırgadan etkilendi. Kasırga, binayı beraberinde sürükledi. Yükselen deniz seviyesi ve kasırganın etkisiyle ortadan kaybolan yapı, yıllar sonra deniz seviyesindeki değişiklik sebebiyle yeniden ortaya çıktı ve ortaya şaşırtıcı bu manzara çıktı.

Eski otele yakından bakmak isterseniz:

Kaynak : https://wonderfulengineering.com/a-villa-has-mysteriously-appeared-up-at-a-beach-in-el-salvador/
47
33
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
47
33
5
4
3