5
2
1
0
0

Günümüzün en tartışmalı teknoloji liderlerinden Elon Musk’ın hayatı, başarıları, serveti, açıklamaları her zaman merak konusu oluyor. Serveti o kadar büyük ki saniyede 1000 dolar kazansanız ona yetişmeniz 457 yıl sürer. Kimine göre gerçek Iron Man, kimine göre yaşadığımız yüzyılın ve hatta tarihin en dahi mucitlerinden birisi.  Kimine göre kripto paralar üzerine yaptığı açıklamalarla tarihin en büyük manipülatörü, kimine göre yalancının önde gideni! Tüm bunlara videoda değiniyoruz.

Sizin için Elon Musk hakkında eşine az rastlanır bir video hazırlamak istedik. Çünkü alışılmış zengin iş insanı ya da teknoloji lideri profilinin çok dışında. Size öyle Güney Afrikalı bir ailenin çocuğuymuş, babası da Afrika’da elmas madencisiymiş, 8 yaşındayken Britannica ansiklopedilerini bitirmiş, 10 yaşındayken 3 günde yazılım öğrenmiş, 12 yaşında ilk oyununu yapıp 500 dolara satmış, Aslında asperger sendromuna sahipmiş gibi her yerde bulabileceğiniz bilgilerle dümdüz bir hayat hikayesi anlatmıyoruz.

Birazdan duyacaklarınız sayesinde, tek bir insanın pek çok konuda tarihin akışını nasıl değiştirebileceğini net şekilde görebilirsiniz! Ayrıca videonun çekimleri için bize kapılarını açan İzmir/Gaziemir’deki Uzay Kampı Türkiye’ye ve ortak çalışma alanı arayanlara uygun seçenekler sunan Originn’e teşekkür ederiz. 

Uzay Kampı Türkiye: https://www.spacecampturkey.com/

 Originn Coworking: https://www.originn.com.tr/

5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0