Elon Musk'ın Attığı Tweet Sayesinde SHIB Tekrar Yükselişe Geçti

38
16
10
3
1
Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla Dogecoin'i yükselten, Bitcoin yatırımcılarının da nefretini kazanan Elon Musk, son olarak kendi köpeği ile ilgili attığı bir tweet sayesinde uzun zamandır düşüşte olan SHIB'in tekrar değer kazanmasını sağladı.

Kripto paraların gittikçe yaygınlaşmaya başlaması, dünya çapında etkili isimlerin tek bir lafıyla bile piyasanın dalgalanmasına yol açıyor. Bildiğiniz üzere bu dalgalanmayı en sık yaratan kişilerden birisi de Elon Musk.

Zaman zaman yaptığı açıklamalarla Dogecoin'i uçuran Elon Musk, son olarak SHIB yatırımcıların yüzünü güldürecek yeni bir paylaşım yaptı. Twitter'da Shiba Uni cinsi köpeğinden bahseden Musk'ın paylaşımının ardından, uzun süredir düşüşte olan SHIB tekrar yükselişe geçti. 

Musk'ın paylaşımından sonra SHIB hızla değerlenmeye başladı

SHIB

Musk'ın SHIB'i tekrar yükselişe geçiren tweeti tam olarak şöyleydi; "Shiba Uni cinsi köpeğimin adını Floki koyacağım." Bu paylaşımdan sonra Coin Market Cap'e baktığımız zaman SHIB'in son bir saat içerisinde %13 oranında değer kazandığını görüyoruz.

Elbette kripto para piyasasında yaşanan bu yükseliş, SHIB yatırımcılarını sevindiren bir gelişme oldu zira Mayıs ayında zirveyi gören SHIB, son zamanlarda iyice değer kaybetmeye başlamıştı.

 

Kaynak : https://twitter.com/elonmusk/status/1408380216653844480
38
16
10
3
1
Emoji İle Tepki Ver
38
16
10
3
1