Fenerbahçe, Kendi Kripto Parasını Çıkarma Konusunda Paribu’yla Anlaştı

39
25
6
5
4
Uzun süredir kripto para sektörüne giriş yapması beklenen Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Paribu’yla anlaşmaya vardığı öğrenildi. Anlaşmanın değerinin 200 milyon TL olduğu aktarıldı.

Kripto para dünyasına dünya genelinde ve Türkiye’de büyüklü küçüklü birçok spor kulübü, taraftar tokenleriyle katılmaya başlamışken gözler son aylarda Fenerbahçe’nin üzerindeydi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, birkaç hafta önce kulübün kripto para işine gireceğini resmen açıklamıştı. Ardından projenin ne zaman başlayacağını da iki gün önce duyurmuştu.

Bugün gelen haberse Fenerbahçe’nin kripto para dünyasına atılmadaki en büyük somut adımı attığını gösterdi. Aktarılan bilgiye göre Fenerbahçe, taraftar token konusunda Türk kripto para borsası Paribu ile anlaşmaya vardı. Anlaşmanın 200 milyon TL’ye mâl olduğu belirtilirken Fenerbahçe’yle anlaşma yolunda olan bir diğer borsa Bitçi’nin 400 milyon TL teklif ettiği öğrenildi. Fenerbahçe ve Paribu tarafından henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

Önümüzdeki günlerde imza atılabilir:

fenerbahçe

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “En geç 10 gün içinde kripto para projemizin startını yapacağız. İmza töreniyle başlatıyoruz.” ifadelerini kullanmıştı. Koç, kulübün sektöre bu kadar geç girmesinin aslında iyi bir şey olduğunu tekliflerin daha cazip hale geldiğini açıklayarak belirtmişti.

Ali Koç, açıklamasının devamında kripto para konusunda yurt içi ve dışı 1 seneyi aşkın süredir 10 ayrı firmayla konuştuklarını belirtmişti. Ardından kulüpten resmi açıklama gelmedikçe Fenerbahçe’nin kripto parasını satanlara inanmamaları gerektiği konusunda da taraftarlara uyarıda bulunmuştu.

Kaynak : https://ajansspor.com/haber/fenerbahceye-kripto-paradan-200-milyon-lira-579723
39
25
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
39
25
6
5
4