Olimpiyatlarda Çeyrek Finale Yükselip Kötü Günde Yüzümüzü Güldüren Filenin Sultanları İçin Sosyal Medyadaki Gurur Dolu Paylaşımlar

65
4
1
1
0
Rusya'yı 3-2 yenerek grup aşamasındaki maçlarını tamamlayan ve 2021 Tokyo Olimpiyatları'nda çeyrek finale yükselen Filenin Sultanları, kalbimiz kırık hayata devam etmemize neden olan 'yangınlar' arasında yüzümüzü gülümsetmeyi başardı. Maçın tamamlanmasıyla birlikte Filenin Sultanları etiketi Twitter'da gündeme girdi.

Türkiye, peş peşe gelen sel ve yangın felaketleri ile son dönemlerin en 'üzücü' gündemlerinden birini yaşıyor. Şu sıralar Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden sporcularımız ise bu iç karartan gündemdeki yüzümüzü güldüren tek haber kaynağı desek yeridir.

2021 Tokyo Olimpiyatları'ndaki grup aşamasındaki son maçını bu sabah saatlerinde Rusya'ya karşı oynayan Filenin Sultanları, karşılaşmayı 3-2'lik skor ile kazanarak grup aşamasını 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ile tamamladı. Adını çeyrek finale yazdıran Milli Voleybol Takımımız, an itibarıyla Twitter gündemdeki tek 'olumlu' gündem maddesi konumunda.

Rusya'yı yenen Filenin Sultanları için yapılan en iyi paylaşımlar

filenin sultanları tweet 1

filenin sultanları tweet 2

filenin sultanları tweet 3

filenin sultanları tweet 4

filenin sultanları tweet 5

filenin sultanları tweet 6

filenin sultanları tweet 7

filenin sultanları tweet 8

65
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
65
4
1
1
0