Flickr, Uygun Fiyatlı Fotoğraf Baskı Hizmetini Başlattı

13
5
3
0
0
Dünyanın popüler fotoğraf ve video platformlarından bir tanesi olan Flickr, fotoğraf baskı hizmetini devreye soktu. Bundan böyle kullanıcılar, platforma ekledikleri bir fotoğrafın baskısını Flickr üzerinden alabiliyorlar.

2004 yılında kurulan ve hala milyonlarca kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılan fotoğraf ve video platformu Flickr, hem kendi fotoğraflarınızı depolamak ve paylaşmak hem de diğer kullanıcıların fotoğraflarını görmek için biçilmiş kaftan. Dünyanın, belki de en kaliteli fotoğraflarını içeren bu platforma, şimdi çok etkili bir özellik geldi.

Flickr'ın dün itibarıyla başlatmış olduğu bu hizmet, kullanıcıların fotoğraflarını fiziksel olarak baskı alabilmesini mümkün kılıyor. Artık çoğu kullanıcı fotoğraflarını baskı almak yerine dijital ürün veya hizmetlerde saklıyor olsa da albüm oluşturmayı seven kullanıcılar, Flickr'ın bu özelliğinden fazlasıyla yararlanacağa benziyor.

Flickr

Flickr'ın bu hizmeti fazlasıyla geniş bir ölçüde detaylandırılabiliyor. Örneğin kullanıcılar, baskı alacakları fotoğrafı bir bardağa bastırabiliyor, tablo haline getirebiliyor, davetleri için oluşturabiliyor, çerçeveye koydurabiliyor, buzdolabı magneti haline getirebiliyor ve hatta mousepad olarak teslim alabiliyorlar. Bunlardan herhangi bir tanesini seçmek istemeyen kullanıcılarsa, fotoğraflarının sadece baskısını istedikleri boyutlarda sipariş verebiliyorlar.

Flickr'ın bu hizmeti, fiyat anlamında da abartılı değil. Kullanıcılar, küçük boyutlarda bir baskı almak istedikleri takdirde 49 centten başlayan fiyatlarla sipariş verebiliyorlar. Bardak üzerinde baskı almak 8 dolar (yaklaşık 45 TL) ve istediğiniz bir fotoğrafı mousepad üzerinde almaksa sadece 5.50 dolar (yaklaşık 32 TL). Eğer en büyük boyutlarda (20" x 8") bir kanvas tablo siparişi vermek isterseniz de ödemeniz gereken tutar 53.40 dolar (yaklaşık 310 TL).

Hizmet şu an için ne yazık ki ülkemizde kullanılamıyor. Ancak ilerleyen dönemlerde Flickr'ın fotoğraf baskı hizmetinin kapsamının genişletilmesi planlanıyor ve o dönem hizmet, Türkiye'de de sunulabilir.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/photography/flickr-now-lets-you-order-prints-through-its-site-in-a-few-quick-clicks/
13
5
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
5
3
0
0