Profesyonel PUBG ve Fortnite Oyuncuları, Para Karşılığı Ders Vermeye Başladı

22
8
3
1
1
Ünlü bir freelance iş platformu olan Fiverr, yeni uygulamasını hayata geçirdi. Bu uygulama, Fortnite ve PUBG gibi oyunlara yeni başlamış olan amatör oyuncuların, profesyonellerden eğitim almasını sağlıyor.

Video oyun sektörünün genişlemesi, beraberinde oyun yayıncılığını ve e-sporu da geliştirdi. Hatta bu sektörden ciddi paralar kazanılıyor. Hal böyle olunca da oyunculuk sektörü, yeni bir sektörün daha oluşmasına olanak sağladı. Bu sektör; "Oyuncu Antrenörlüğü".

Fiverr isimli bir freelance iş arama ve çalışan bulma platformunun başlatmış olduğu bu sektör, PUBG ve Fortnite için antrenörlük hizmeti veren profesyonel oyunculardan oluşuyor.

PUBG ve Fortnite'ın oyuncu kitlesi artık tartışılamaz bir boyuta geldi ve her iki oyunun da kullanıcı sayısı giderek artıyor. Ancak bu oyunlara yeni başlamış olan amatör oyuncuların birinci olma şansları ne yazık ki çok düşük. Ancak Fiverr'in sunmuş olduğu bu hizmet, amatör oyuncuların; silah seçimi, eklentiler ve taktikler gibi alanlarda eğitim almalarını sağlıyor.

Kullanıcılara sundukları yeni hizmetleri hakkında açıklama yapan Micha Kaufman, oyun sektörünün her geçen gün biraz daha genişlediğini ve bu genişlemenin farkında olduklarını, bu bağlamda hem oyun geliştiricilerine yardımcı olmak hem de amatör oyuncuların eksiklerini gidermek istediklerini söyleyerek, hayata geçirdikleri bu uygulamanın oyunseverler için büyük bir fırsat olduğunu belirtti.

Amatör oyuncular, Fiverr'in bu yeni hizmetinden faydalanmak için 5 dolardan (yaklaşık 30 TL) başlayan fiyatlarla, kendilerine bir oyuncu antrenörü tutabilirler ve ilgilendikleri oyunda profesyonel olmak için aldıkları eğitimi kullanabilirler.

Fiverr'ın internet sitesine ulaşarak kendinize bir oyuncu koçu tutmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.reuters.com/article/us-fiverr-gaming/game-on-fiverr-offers-coaches-for-fortnite-pubg-players-idUSKCN1U61LI
22
8
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
22
8
3
1
1