PlayStation'ın En Sevilen Oyun Serilerinden "Gran Turismo"nun PC'ye Gelebileceği Açıklandı

17
3
2
1
1
PlayStation’un efsane yarış oyunu serisi Gran Turismo’nun yapımcısı Kazunori Yamauchi, verdiği röportajda serinin PC’ye gelebileceğine işaret etti.

Yılların efsane yarış oyunu serilerinden biri olan, gerçekçilik ve pist yarışı denince ilk akla gelen oyun Gran Turismo serisini bilmeyeniniz yoktur. Eğer bir PlayStation sahibiyseniz illa ki bir adet Gran Turismo oyunu oynamışsınızdır.

Eğer konsolcuysanız kötü bir haberimiz var: Çıktığından beri PlayStation özel oyunu olan Gran Turismo da aynı Spider-Man, Days Gone, God of War ve Uncharted 4 gibi PC’ye gelebilir.

“Başarması kolay bir şey değil ancak ilgileniyoruz ve değerlendiriyoruz”

Gran Turismo forumu olan GTPlanet, Gran Turismo serisinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi ile bir röportaj gerçekleştirdi ve röportajda bir noktada kendisine Gran Turismo serisini PC’ye getirmeyi düşünüp düşünmedikleri soruldu.

Yamauchi, açıklamasına "Evet düşünüyoruz." ifadeleriyle başladı. Daha sonrasında da şu şekilde devam etti:

“Gran Turismo çok iyi ayarlanmış bir oyun. Oyunu 4K’da çalıştırabilecek pek fazla platform yok. Dolayısıyla başka platformlara getirebilmemiz için platform sayısını düşürmemiz gerekiyor. Başarması kolay bir şey değil ancak tabii ki konuyla ilgileniyor ve değerlendiriyoruz.”

Kaynak : https://www.gtplanet.net/gran-turismo-on-pc-could-happen/
17
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
3
2
1
1