Hızlı ve Öfkeli 9'un Setinde Yaralanan Dublör Yoğun Bakımdan Çıktı

58
19
13
5
4
Hızlı ve Öfkeli 9'un çekimler sırasında yaralanan Vin Diesel'ın dublörü Joe Watts'tan iyi haber geldi. Yoğun bakım ünitesindeki günleri son bulan Watts'ın ailesi, durum güncellemesi ve aldıkları destek için bir açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda Vin Diesel'ın dublörü Joe Watts'ın yaralanması sonucunda Hızlı ve Öfkeli 9'un çekimleri durdurulmuştu. The Hollywood Reporter'ın haberine göre dublörden iyi haber geldi.

Çekimler sırasında güvenlik halatı koptuğu için 9 metreden fazla bir mesafeden yere düşerek komaya giren dublörün durumu iyileştiği için yoğun bakımdan çıktı. Watts'ın nişanlısı Tilly Powell, Watts'ın durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamaysa şu şekilde oldu:

"Joe şu anda hastanede ve önünde hâlâ uzun bir yol var ancak doktorlar Joe'yu yoğun bakım ünitesinden çıkarttı ve gelişiminden memnun olduklarını belirtti. Joe ile ilgilenen herkese sevgilerimizi ve teşekkürlerimizi göndermek istiyoruz."

hızlı ve öfkeli 9

Watts'ın dublörü Tilly Powell'ın yanı sıra Universal Pictures da bir açıklama yaptı:

"Universal Pictures, Hızlı ve Öfkeli 9 filminin ekibi ve yetenekli oyuncuları, Joe'nun sevdikleriyle birlikte iyileşme yolunda hızlı adımlar attığını duyduğu için son derece mutlu. Joe, kelimenin tam anlamıyla bir profesyonel ve işine bağlılığı hepimizi derinden etkiliyor. İyileştikten sonra bize ilham vereceğinden de hiçbir şüphemiz yok. Hızlı ve Öfkeli film ekibindeki herkes adına en iyi dileklerimizi Joe'ya gönderiyor, Joe ve ailesini yardım edebileceğimiz her şekilde desteklediğimizi de bildirmek istiyoruz."

hızlı ve öfkeli

Geçtiğimiz günlerde dublörler hakkında bir açıklama yapan Jason Statham da yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Çok korkunç. Ne olacağını kestiremiyorsunuz. Böyle şeylerin olmaması için tüm önlemleri alıyorsunuz ancak böyle şeylerin yine de olması gerçekten utanç verici. Birinin ciddi anlamda yaralanması aileler için çok kötü bir durum. Sette en iyi anılarım olan kişiler her zaman dublörler oldu ve kariyerim boyunca onların yanında oldum"

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/08/09/fast-furious-9-injured-stuntman-no-longer-in-intensive-care/
58
19
13
5
4
Emoji İle Tepki Ver
58
19
13
5
4