İngiltere'deki Samsung Telefon Kullanıcılarına Kendilerini Çok Özel Hissettirecek Kampanya

22
14
2
2
2
Samsung'un İngiltere'de başlattığı kampanya ile bazı popüler restoranlarda yalnızca Samsung akıllı telefon kullanıcılarının görüntüleyebileceği özel yiyecekler yer alacak.

Samsung, uzun yıllardır dünyanın en çok akıllı telefon satan şirketi olsa da şirket ile müşterileri arasında hiçbir zaman ‘Apple-iPhone kullanıcıları’ kadar sağlam bir duygusal bağ oluşturmayı başaramadı. Bunun en büyük nedenlerinden biri, Samsung akıllı telefonlar Android ekosisteminin yalnızca bir parçası olduklarından kullanıcılar kendilerini yeterince özel hissedemiyorlardır. iPhone’lar ise kendi başlarına bir ekosistem olduklarından Apple kullanıcıları, şirkete karşı daha büyük bir hayranlık ve duygusal bağ hissediyorlardı.

Cult of Android tarafından aktarılan bilgiye göre Samsung, müşterilerinin kendilerini özel hissetmeleri için yeni bir planı yürürlüğe sokuyor. Buna göre İngiltere’de bazı popüler restoranlarda yalnızca Samsung akıllı telefon kullanıcılarının görüp sipariş edebileceği bazı menü dışı yiyecekler bulunacak. Tek yapmanız gereken Samsung’un anlaşmalı olduğu restoranlardan birine gidip şey gizli yiyecekleri görüntüleyebileceğiniz QR kodunu taramak ve sipariş vermek. Şimdiden kendinizi çok özel hissettiniz öyle değil mi?

Muhtemelen bu kampanya İngiltere’de test edildikten sonra sonuçlar incelenecek ve Samsung kullanıcılarının kendilerini gerçekten ‘özel’ hissedip hissetmediklerine bakılacak. İstenilen sonucun elde edilmesi haline muhtemelen Avrupa Birliği’ndeki diğer ülkeler, Kuzey Amerika gibi pazarlarda da benzer anlaşmalar yapılacaktır. Samsung’un Türkiye pazarına verdiği önem de Huawei’nin Türkiye pazarındaki payını artırmasını göz önüne alacak olursak Samsung Türkiye de hakim konumu korumak için böyle bir kampanyaya gidebilir.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/05/16/samsung-phones-are-getting-an-exclusive-secret-menu-for-food-what/
22
14
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
22
14
2
2
2