iPhone Kullanarak Android Cihazları Kontrol Etmek Artık Mümkün

15
7
6
5
1
iOS ve Android tartışmaları bir yana dursun, bu iki sistem arasındaki paylaşım zorluğu kullanıcılara kimi anlar zorluk yaşatabiliyor. Ancak şimdilerde çıkan bir uygulama, iPhone’unuzdan Android cihazları kontrol etmenize olanak tanıyor.

Bildiğiniz üzere uzun bir süredir iOS ve Android işletim sistemleri tartışmalara neden oluyor. Her iki cephenin de sevenleri olduğu kadar düşmanları da mevcut. Ancak gelin görün ki artık iki sistemi birden aynı anda tek telefondan kontrol edebileceksiniz. Bu noktada karşımıza Sand Studio tarafından geliştirilmiş, AirMirror çıkıyor.

Yakın bir tarihte son güncellemesini alan uygulama, 50 binden fazla yükleme sayısına sahip. Öte yandan AirMirror, Android cihazları iPhone’lardan kontrol edebileceğiniz ilk uygulama olma özelliğini de taşıyor. Daha önce imkânsız olan olasılıkları şimdilerde tüm dünyaya sunan bu heyecan verici çözümü, tamamen ücretsiz bir şekilde uygulama marketlerinden indirebilirsiniz.

Hedef cihazın ekranını yansıtan ve kullanıcının Android cihazının kontrol edebilmesini sağlayan AirMirror, bu şekilde hedef telefon veya tabletin kullanımını da kolaylaştırıyor. Cihazdan cihaza kontrol (iOS’dan Android’e), cihazlar arası geçiş, eksiksiz Android arayüzü ve uzaktan klavye desteği gibi özellikleri barındıran AirMirror’u merak ettiyseniz ve daha detaylı incelemek istiyorsanız, bağlantıya tıklayarak web sayfasına erişebilirsiniz. Buna ek olarak aşağıdaki bağlantılarda, sizi direkt olarak App Store ve Play Store’a yönlendirecektir.

Kaynak : https://bgr.com/2018/07/06/android-vs-iphone-airmirror-app-download-released/
15
7
6
5
1
Emoji İle Tepki Ver
15
7
6
5
1