Keanu Reeves, BBC'ye Verdiği Röportajda Oyunlara Arka Çıktı

62
1
1
1
0
Son zamanlarda Cyberpunk 2077’de rol alacağı açıklanan ve dünyada büyük bir yankı uyandıran Keanu Reeves, BBC ile konu hakkında bir röportaj yaptı.

Keanu Reeves’in E3 2019’da Cyberpunk 2077’de yer alacağının açıklanması, oldukça dikkat çekmiş hatta bu seneki E3’ün en çok konuşulan noktalarından biri olmuştu. BBC’de konuyla ilgili Keanu Reeves’le bir röportaj yaptı.

Oyundaki rolüyle ilgili ser verip sır vermeyen Keanu, daha sonra BBC’nin sorularını cevaplamaya devam etti. Keanu’ya, oyunlarda büyük film yıldızlarının yer almasının oyunlara duyulan saygıyı artırıp artırmadığı soruldu. Yıldız oyuncu bu soruya “Bence oyunların saygı duyulmaya ihtiyaçları yok. Hatta oyunlar ve Hollywood arasında bir alışveriş varsa Hollywood’un oyunlardan aldığı şey sayısı daha fazladır” şeklinde cevap verdi.

Röportajın ilerleyen kısımlarında oyun geliştirme ve film yapma aşamalarının birbirleriyle iletişimde olan teknolojiler olduğuna değinen Keanu, filmlerde kullanılan özel efektlere dikkat çekti. Özellikle aktör ve aktrislerin yaşlarıyla oynanılmasına parmak basan yıldız oyuncu, Marvel filmlerinde yer alan karakterlerin hikâyeye daha uygun olmaları için kullanılan yaşlandırma ve gençleştirme tekniklerinden söz etti.

Bu arada bahsetmeden geçmeyelim; CD Projekt Red’in CEO’su Marcin Iwinski, Keanu’nun oyun stüdyolarında 15 gün geçirdiğini ve canlandırdığı karakter Johnny Silverhand’in, oyundaki tüm NPC’lerden daha fazla repliği olduğunu söylemişti. Yani oyunda sevdiğimiz aktör Keanu Reeves’i oldukça sık görebileceğiz.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/cyberpunk-277/keanu-videogames
62
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
62
1
1
1
0