La Casa De Papel’in 4. Kısım Yayın Tarihi Açıklandı

44
12
4
3
0
Hem ülkemizde hem de dünyada oldukça popüler olan La Casa De Papel dizisinin 4. kısımının çıkış tarihi, Netflix tarafından yayınlanan bir video ile duyuruldu.

Netflix ekranlarında gösterilmeye başlandığı anda büyük dikkat çeken, her conventionda kırmızı tulum ve Dali maskesi görmemizi sağlayan İspanyol yapımı dizi La Casa De Papel’in ekran yolculuğu devam ediyor. Netflix, paylaştığı bir video ile dizinin 4. sezonunun ne zaman başlayacağını duyurdu.

Serinin yaratıcısı Alex Pina bir başka Netflix projesi üzerinde çalışıyor. La Casa De Papel’in 3. sezonu ise henüz birkaç ay önce yayınlandı. Bu açıdan baktığımızda yeni duyuru aslında oldukça ilginç. 

La Casa De Papel'in yeni sezonu ne zaman yayınlanacak?

la casa de papel

Dördüncü sezonun duyurusu, geçtiğimiz dönemde Netflix ile uzun süreli bir kontrat imzalayan Alex Pina’nın yaptığı bir basın toplantısında geldi. Pina, dördüncü sezonun çekimlerinin çoktan başladığını duyurmuştu. Netflix sezonlara resmi olarak kısım adı veriyor ve kısım 4’ün yayın tarihini de duyurdu. 

La Casa De Papel’in 4. sezonu 3 Nisan 2020’de yayınlanacak. Dizinin ilk 2 bölümü İspanya’da bir kanalda yayınlanmış, 3. kısım ile birlikte dizi Netflix Orijinal İçeriği haline gelmişti. 

La Casa De Papel’in yeni sezonundan ne beklemeliyiz?

la casa de papel

Dikkat, buradan sonrası dizi için sürprizbozan içerebilir. Baştan o konuda uyarmış olalım. Doğrudan sayfanın altında yer alan tanıtım videosuna geçmek isteyebilirsiniz. 

La Casa De Papel ekibi, yeterince zaman versek Avengers yerine Sonsuzluk Taşları’nı çalabilecek kabiliyette ve sinir bozucu hassasiyette planlarla hareket eden bir hırsız grubudur. Bu ekip öyle “ATM patlatayım, kasa şifresi çözeyim” ile uğraşmayıp doğrudan darphane falan soyuyor. 

En son bıraktığımızda kendi ekip üyelerinden birini kurtarmak için yeni bir soyguna girişen ekibin maceralarını izlemiştik. 8 bölümlük sezonun sonunda tanklara roket atma levelini açmış olan ekipten Nairobi yaralanmıştı. Profesör ise Raquel’in öldüğünü düşünüyordu. Gerçek bir “Eee devamı nerede bunun?” sonuyla biten sezonun ardından ekip ekranlara geri dönecek.

Yeni sezonda ekibin akıbetini öğreneceğiz. Bakalım La Casa De Papel ünvanına yakışır bir son mu yapacak, yoksa Lost ve Game of Thrones ile birlikte sonu hatırlandığında insanı üzen yapımlardan mı olacak? 

Kaynak : https://www.whats-on-netflix.com/news/money-heist-season-4-renewed-at-netflix-what-we-know-so-far-12-2019/
44
12
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
44
12
4
3
0