LG G8X ThinQ’nun Tasarımı Ortaya Çıktı

6
5
4
3
0
LG, G8 ThinQ’i tanıttığından bu yana yalnızca birkaç ay geçmiş olmasına rağmen çalışmalarına devam ediyor ve şirket telefonun gelişmiş bir modeli üzerinde çalışmayı bırakmamış gibi görünüyor. Ortaya çıkan yeni görüntüler, LG G8 ThinQ’in uğradığı değişikliklerle gelişmiş modelinin nasıl olacağını bizlere gösteriyor.

LG, geçtiğimiz şubat ayında G8 ThinQ modelini piyasaya sürmüştü. Telefon piyasaya sürüleli henüz altı ay gibi bir süre geçmesine rağmen LG, cihazın geliştirilmiş ve güncellenmiş bir modelini daha piyasaya sürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu model, G8 ThinQ’nun görünümünü bir hayli değiştirmiş. 

LG G8 ThinQ’nun ekranının üstünde bulunan o geniş çentik, bu modelde kullanılmamış ve daha küçük bir şekilde su damlacığı hale getirilmiş. Şimdilik ön kamera sensörüyle ilgili bir gelişme olup olmadığı bilinmiyor ancak tasarımın değiştiği açıkça görülüyor. Tasarımın değişmesi ve çentiğin küçültülmesi de G8 ThinQ'da bulunan 3D kamera sisteminin bu modelde bulunamayacağı anlamına geliyor. Bu da yüz tanıma sisteminin ve hava hareketi jestlerinin bu modelde bulunmayacağını bizlere gösteriyor olabilir. 

LG

Telefonun arka yüzüne geldiğimizde ise şirketin ikili kamera kurulumuna sadık kaldığını görüyoruz. Az önce de söylediğimiz gibi, henüz kameraların gelişimi ile ilgili bir şey bilmiyoruz ancak tasarımdaki değişiklikleri görebiliyoruz. LG logosu ise arka yüzeyde telefonun en altında konumlandırılmış. Arka yüzeyde bir parmak izi tarayıcısı yok, bu da parmak izi tarayıcısının ekranın içinde olacağını gösteriyor. 

Bu telefonun G8 ThinQ’nun yerini alacağı göz önüne alındığı zaman, gücünü Snapdragon 855 ya da 855 Plus’dan almasına kesin gözüyle bakabiliriz. İşlemciye ek olarak, 6GB RAM ve 128GB depolama alanının olacağı da tahmin ediliyor. Telefonun piyasaya ne zaman sürüleceği bilinmiyor ancak LG telefonu IFA 2019’da tanıtabilir. 

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/LG-G8X-ThinQ-design-leak_id118120
6
5
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
6
5
4
3
0