Loki'nin Yönetmeni Kate Herron Yeni Sezonda Olmayacağını Açıkladı

19
4
2
1
1
Geçtiğimiz günlerde ilk sezonu son bulan ve ikinci sezon onayı alan Loki'den yeni bir haber var. Dizinin ilk sezonunun yönetmeni Kate Herron, yeni sezonda ekipte yer almayacağını açıkladı.

Marvel'ın yaramaz çocuğu Loki'nin büyük övgü toplayan dizisi, geçtiğimiz günlerde ilk sezonunun finali ile izleyicisi ile buluşmuştu. İlk sezon biter bitmez finalin after credits sahnelerindeki ipuçları ile Loki'nin ikinci sezon onayı aldığını da anlamış olmuştuk. Bu gelişme ile Loki Marvel'ın ikinci sezon onayı alan ilk Disney+ dizisi yapmıştı. 

Gözler yeni sezonun ne zaman geleceğine yönelik haberler için Disney+ ve Marvel'a dönmüşken önemli bir haber serinin ilk sezonunun yönetmeni ve yönetici yapımcısı Kate Herron'dan geldi. Herron, yeni sezonda ekipte yer almayacağını açıkladı.

Yeni projeler üzerinde çalışacak:

Loki Kate Herron

Herron Deadline'a yaptığı açıklamada Loki'nin yeni sezonunun 'yeni bir gelişme olduğunu' ve planları arasında yeni bir sezon çekmenin olmadığını söyledi. Dizinin ilk sezonuyla ve yaptıkları iş ile gurur duyduğunu ifade eden Herron, "Gelecek sezonu bir hayran olarak izleyeceğim için gerçekten çok mutluyum, burada yaptıklarımızdan gurur duyuyorum ve her şeyimi verdiğimi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Gelecekte yeni Marvel projelerinde yer alıp almayacağı sorulduğunda ise Herron Marvel ile çalışmayı çok sevdiğini ancak şu an için artık kendi işlerine odaklandığını ifade etti. Herron, henüz duyurulmamış yeni projeler üzerinde çalıştığını söyledi. 

Loki'nin yeni sezonuna dair henüz ortalıkta fazla detay yok ve sezonun ne zaman yayınlanacağı da bilinmiyor. Sezona dair en büyük merak konularından biri ise Ant-Man and the Wasp: Quantumania'dan önce mi yoksa sonra mı geleceği bilgisi. Çünkü sezon finalinde Ant-Man and the Wasp: Quantumania'dan önemli bir karakter olan Kang the Conqueror karşımıza çıkmıştı ve bu da hangi sıralama ile ilerleyeceğine yönelik merak uyandırıyor.

Kaynak : https://deadline.com/2021/07/loki-director-ep-kate-herron-says-shes-not-returning-for-season-2-1234794552/
19
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
19
4
2
1
1