Fesatlığa Devam: Loki, Marvel’ın 2. Sezon Onayı Alan İlk Disney+ Dizisi Oldu

41
2
2
1
1
Fesatlık Tanrısı olarak anılan ve MCU'nun en sevilen karakterlerinden biri olan Loki'nin dizisi, ikinci sezon için onay aldı. 13 Temmuz'da sezon finali yapan dizi, Marvel ve Disney ortaklığında ikinci sezon onayı alan ilk dizi olma niteliği taşıyor.

Marvel'ın en sevilen ancak Avengers takımına yaptığı şeyler yüzünden bir o kadar nefret edilen Fesatlık Tanrısı Loki'nin hikayesi, Disney+ aracılığıyla ekranlara taşınmıştı. 6 Haziran'da yayınlanan ilk bölümüyle birlikte kendisine geniş bir hayran kitlesi yaşatmayı başaran dizi, Marvel ve Disney ortaklığında en sevilen yapımlardan biri haline geldi.

14 Temmuz itibarıyla sezon finali yapan Loki dizisinden MCU hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Sezon finalinin after credits sahnelerinden de anlaşılacağı üzere Loki, ikinci sezonla birlikte ekranlara yeniden dönüş yapacak.

Şimdilik yeni sezona dair resmi bir açıklama yapılmadı

loki

Marvel ve Disney ortaklığında ikinci sezon onayı almayı başaran ilk dizi olan Loki'nin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Loki'nin after credits sahnelerinden ikinci sezona dair ipuçları alsak da ne Marvel ne de Disney+, dizinin ikinci sezonuna dair henüz resmi bir açıklama yapmış değil. Şimdilik yeni sezonda Tom Hiddleston dışında kimlerin yer alacağına ve yayın tarihine dair herhangi bir bilgi yok. 

Bildiğiniz üzere Marvel'ın takviminde şu anda en yakın tarihli What If...?, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ve Eternals bulunuyor. Marvel'ın bugüne kadarki en farklı filmlerinden biri olacağı iddia edilen Shang-ci'nin fragmanını izlemek için buraya, What If...?'in geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanını izlemek için buraya, Eternals'ın fragmanına göz atmak için de buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/loki-season-2-disney-show-finale-confirms-second-season-is-coming/1100-6493900/
41
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
41
2
2
1
1