Mansur Yavaş, Gençlere Online Yazılım Eğitimi Vermeye Başladıklarını Açıkladı [Siz de Katılabilirsiniz]

133
17
11
2
1
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gençler için online yazılım eğitimi programı başlattıklarını duyurdu. Söz konusu programda pek çok farklı ilgi alanına göre eğitimler bulunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu yeni bir paylaşım ile gençlerin son dönemde sık sık duymaya başladığı "yazılım öğren" tavsiyesine somut bir şekilde katkıda bulunduklarını açıkladı.

"BLD 4.0 dijital dönüşüm hamlelerimizin yenisine online yazılım eğitimini ekledik" diyen Başkan Mansur Yavaş, "Gençlerimizi yetenekleri doğrultusunda destekliyor, çağın hızına birlikte yetişiyoruz" açıklamasında bulundu ve eğitimlere ulaşılacak 'akademi.ankara.bel.tr' web sitesini paylaştı.

ankara belediyesi yazılım kursları

Söz konusu web sitesine girdiğimizde öğrencilere PHP&MySQL, C# ile ASP.NET, Autocad, Corel Draw, HTML-CSS-SJ, CATIA (endüstriyel ürün tasarımı), Python, CATIA (3D modelleme ve analiz) ve REVIT eğitimleri verildiğini görüyoruz. Yazılım öğrenmek isteyen öğrenciler, ilgi alanlarına göre bu kurslardan birine başvurabiliyor ve 'yazılım öğreniyor'.

Öğrenciler, hangi kursa dahil olmak istediklerini seçtikten sonra ilgili kursun üzerine tıklayarak son başvuru tarihi, maksimum katılımcı sayısı, kazanılacak yeterlilikler, kursun içeriği gibi bilgilere ulaşabiliyorlar. Katılımcı sayısı oldukça sınırlı olduğundan yazılım öğrenmek isteyen öğrencilerin hızlı davranması gerektiğini söyleyebiliriz.

Kaynak : https://twitter.com/mansuryavas06/status/1408364681241280512
133
17
11
2
1
Emoji İle Tepki Ver
133
17
11
2
1