Marvel's Avengers'ın İlk Oynanış Videosu Ortaya Çıktı (Kombo İçerir)

53
8
4
2
2
Popüler süper kahraman filmlerinden Avengers'ın video oyunu geliyor. ABD'de düzenlenen bir etkinlikte sessiz sedasız gösterilen oyun, etkinliğe katılan bir kişi tarafından kayda alındı. Oynanış videosu kısa bir süre içerisinde gündeme oturdu.

Marvel'ın en popüler yapımlarından birisi olan Avengers, geçtiğimiz aylarda serinin son filmini yayınladı. Bir süper kahraman filmi olan Avengers, bir film olarak artık geride kaldı ancak film, uzunca bir süre daha hayatımızda yer alacağa benziyor. Avengers'ın bir video oyun versiyonu üzerinde çalışmalar sürdürülüyor ve görünen o ki oyunun geliştirilme sürecinde ciddi bir aşama kaydedilmiş durumda.

Oyun, 18-22 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen olan Comic-Con International: San Diego etkinliklerinde sessiz sakin gösterildi. Bu sayede Avengers'ın video oyununun nasıl olacağına dair bir fikrimiz oluştu. Etkinliğe katılan bir kişi, oyunun görüntülerini kaydederek YouTube üzerinden paylaştı.

YouTube'da paylaşılan video, sadece 40 saniye uzunluğunda ancak bu bile, filmin sevilen karakterlerinden Thor'un yeteneklerini görmemize imkan tanıyor. Thor, elindeki çekici profesyonelce kullanarak düşmanını alt ediyor.

Video, YouTube'da paylaşılmasının ardından binlerce kez izlenirken, Reddit'te de gündem oldu. Oyunseverler, bu oyunla ilgili daha çok bilgi sahibi olmak istediklerini söylüyorlar ve geliştirici şirketin de buna kayıtsız kalmayacaklarını düşünüyorlar. İlerleyen günlerde oyunla ilgili resmi bir video yayınlanabilir ya da yeni bir açıklama gelebilir.

İşte Thor'un düşmanını alt ettiği o oyun sahnesi:

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/the-avengers/leak
53
8
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
53
8
4
2
2