Meizu 16Xs'in Geekbench Skorları Ortaya Çıktı

6
6
3
3
0
Meizu'nun yeni akıllı telefonu 16Xs'in teknik özelliklerini de gösteren benchmark sonucu açığa kavuştu.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Meizu, yenilikçi fikirlere ve tasarımlara sahip fiyat/performans cihazları üretmesiyle sıkça gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda fotoğrafları ortaya çıkan Meizu'nun yeni orta segment akıllı telefonu 16Xs'in bugün ise Geekbench üzerindeki benchmark sonuçları ortaya çıktı.

Her ne kadar Geekbench skorunda yonga seti Qualcomm olarak girilse de daha öncesinde de ortaya çıkan verilere dayanarak Meizu 16Xs'in gücünü Qualcomm Snapdragon 712'den alabileceğini söyleyebiliriz. 6 GB RAM kapasitesinin yanında 64 ile 128 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olan akıllı telefon, Android 9.0 Pie işletim sistemiyle kutusundan çıkıyor.

Arka tarafında bulunan üçlü kamera modülündeki ana kameranın 48 MP çözünürlüğüne sahip olduğu söylenen cihazın dış kısmında herhangi bir parmak izi sensörü bulunmaması, Meizu 16Xs'in ekran içi parmak izi tarayıcıyı bünyesinde barındırabileceğine işaret ediyor. Fiyatının 360 dolar civarında olacağı tahmin edilen akıllı telefon için beklenti büyük.

Kaynak : http://www.slashleaks.com/l/meizu-16s-geekbench-scores-leaked
6
6
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
6
6
3
3
0