Microsoft, 10 İnç Ekranlı En Ucuz Tableti Surface Go'yu Tanıttı

23
12
3
2
2
Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft, uygun fiyatlı tablet pazarından da güzel bir pay alabilmek için kur karşılığı 1800 TL olan Surface Go tableti tanıttı. Tabletin ön siparişleri tanıtımın hemen ardından başlarken, teslimatlar Ağustos ayında gerçekleşecek.

Bütçe dostu tablet pazarındaki yerini sağlamlaştırmak isteyen Microsoft, yeni Surface Go tabletini tanıttı. Surface Pro ile aynı tasarım çizgisine sahip bu uygun fiyatlı model, 10 inçlik bir ekrana sahip ve Windows 10 işletim sistemi ile çalışıyor. Tabletin kullanım kolaylığını bilgisayarın gücüyle birleştiren Surface Go’nun başlangıç fiyatı ise 399 dolar.

Sadece 8.3mm’lik bir kalınlığa sahip olan Surface Go, bu ince tasarımı ile en ince Surface tablet olarak karşımıza çıkıyor. 3:2 formatında 1800 × 1200 PixelSense ekrana sahip olan cihaz direkt olarak Mi Pad ve Apple’ın iPad Air 2 gibi bütçe dostu tabletlere rakip olarak piyasaya sürülüyor.

Intel’in Pentium Gold 4415Y işlemcisinden güç alan Surface Go, 4GB ve 8GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneğine sahip. Görüntülü görüşmelerde kullanıcıları memnun edecek çözünürlüğü sunan ön kamera ise aynı zamanda yüz tanıma kilidini de destekliyor. Cihazın dik durmasını sağlayan destek standı ise dahili olarak bulunuyor.

Surface Go kullanıcıları eğer Surface Stylus Pen ya da Microsoft’un kendi aydınlatmalı klavye kılıfına sahip olmak isterlerse, her bir ürün için 99 dolar daha ödemek zorunda kalacaklar. Bu da cihazın toplamda 600 dolar yani vergiler hariç 2750 TL olacağı anlamına geliyor ki bu sefer de bütçe dostu olmaktan fazlasıyla uzaklaşıyor.

Kaynak : https://fossbytes.com/microsoft-surface-go-tablet/
23
12
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
23
12
3
2
2