Microsoft Bu Akşam, Kendi Xbox Series X Oyunlarını Tanıtacağı Bir Etkinlik Düzenleyecek (Nasıl İzlenir?)

28
6
0
0
0
Microsoft bu akşam, yeni nesil oyun konsolu Xbox Series X için bir etkinlik düzenleyecek. Şirket, bu etkinlikte Xbox Series X için geliştirilen oyunları oyunseverlerin beğenisine sunacak. Peki Microsoft'un Xbox Series X oyunları etkinliği nasıl izlenir?

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, bu yıl sonunda yeni oyun konsolu Xbox Series X'i oyunseverlerle buluşturacak. Konsol zaten, pek çok özelliği ile gün yüzüne çıkmış durumda ancak Xbox Series X'in fiyatı ve oyunları hala birer soru işareti. Microsoft bu akşam, oyunseverlerin merakını giderecek bir etkinlik düzenleyecek ve Xbox Series X'e gelecek bazı oyunları gösterecek.

Microsoft tarafından yapılan açıklamalara göre bu akşamki etkinlik, üçüncü taraf oyunlardan ziyade Microsoft'un kendi stüdyolarına ait oyunları içerecek. Dolayısı ile etkinlik ile ilgili beklentinizi fazla artırmamanızda fayda var. Ayrıca bugünkü etkinlik, yaklaşmakta olan Halo Infinite oyununa geniş bir bakış atmamızı sağlayacak.

Microsoft, Xbox Series X oyunlarını gün yüzüne çıkarıyor

Xbox Series X

Microsoft tarafından yapılan açıklamalara göre şirket, bu akşam düzenleyeceği etkinliği sosyal medya platformlarının neredeyse tümünden canlı olarak yayınlayacak. Aşağıdaki bağlantılardan herhangi birine tıklayarak Microsoft'un etkinlik sayfasına ulaşabilirsiniz. Etkinlik başladığında, yayın da yine bu sayfalarda olacak.

Microsoft tarafından yapılan açıklamalara göre etkinlik, Türkiye saati ile 19:00'da başlayacak. Etkinlik, internet üzerinden düzenleneceği için dileyen herkes, Xbox Series X oyunlarını canlı yayında görme imkanına sahip olacak.

Kaynak : https://www.theverge.com/2020/7/23/21328668/xbox-series-x-games-event-watch-live-stream-time-date
28
6
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
28
6
0
0
0