Mortal Kombat 11’in Yeni Karakteri Nightwolf İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

22
3
1
0
0
Mortal Kombat 11’in Yeni Karakteri Nightwolf İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Yılların efsanesi Mortal Kombat serisinin son oyunu Mortal Kombat 11’e yeni bir karakter ekleniyor. Nightwolf isimli bu karakter, Kızılderili ögeleri taşıyor ve silah seçimi; ok, yay, bıçak gibi avcı ekipmanlarından oluşuyor. Karakterin tanıtımı için yayınlanan fragmanda dövüş stilleri ve bir adet de fatality gösteriliyor. Bu arada karakter seride vardı, yalnızca bu oyuna yeni ekleniyor.

NetherRealm Studious, Mortal Kombat 11’e yeni ekleyecekleri dövüşçü Nightwolf için ilk fragmanı bugün yayınladı. Karakter, oyuna bir eklenti paketiyle eklenebilecek. Fragmanda Nightwolf’un dövüşürken ok, yay, bıçak ve bir balta kullandığı görülüyor. Bu arada Nightwolf’un oldukça vahşi bir "fatality"si de fragmanda yer alıyor.

Nightwolf’un hareket setleri arka arkaya gösteriliyor ve ne yaptığını anlamak zaman zaman zor olabiliyor ancak anlaşılan bir şey var ki karakterin, hem mesafeli hem de yakın dövüşlerde oldukça ölümcül yetenekleri var. Nightwolf, yeri geliyor düşmanlarının üzerine şimşek düşürüyor ve yeri geliyor düşmanlarını attığı oklarla etkisiz hâle getirerek yakın mesafe dövüşlerinde bir adım öne geçiyor.

Karakter, aynı zamanda bazı yetenekleri savurabiliyor ve görülebildiği kadarıyla alternatif bir duruşu da var. Bu duruşta önünde hayalet bir ayı beliriyor. Tüm bunları görebileceğiniz fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz. Fragmanda gösterilen fatality’de Nightwolf’u düşmanının suratına bir balta saplayarak ön gövdesini sökerken görüyoruz. Sonrasında her Mortal Kombat fatality’sinde olduğu gibi bunda da bitirici bir vuruşla rakibinin gövdesine balta fırlatıyor.

Nightwolf’un tanıtılış fragmanı, oyunun yapımcısı Ed Boon tarafından gösterilen bir sürü kısa tanıtım videolarının sonuncusu olarak geldi. Yayınlanan son videolardan birinde Nightwolf karakterinin tanıtılacağına işaret eden bulgular yer alıyordu. Oyuna eklenecek diğer karakterler arasında yer alan Spawn’ın ise Nightwolf oyuna eklendikten bir süre sonra geleceği düşünülüyor.

Tüm bunlara ek olarak oyuna eklenti paketiyle eklenecek iki karakter daha var. Bu karakterlerin Terminator ve Evil Dead serisinden Ash Williams olacağı tahmin ediliyor. Nightwolf, Mortal Kombat 11’e 13 Ağustos’ta erken erişimle katılacak.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/08/01/mortal-kombat-11-nightwolf-gameplay-trailer/
22
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
3
1
0
0