NASCAR Heat 4'ten İlk Resmi Oynanış Videosu Geldi

7
2
2
1
0
Yarış severlerin bu yılki favori oyunları arasına girmeyi amaçlayan NASCAR Heat 4'ün resmi oynanış videosu paylaşıldı.

704 Games Company, yarış oyunu severlerin yakından takip ettiği NASCAR Heat serisinin yeni oyunu olacak NASCAR Heat 4 için resmi oynanış videosunu yayınladı. Oyunun sahip olduğu çarpıcı grafikleri açık ve net bir şekilde gösteren video, yeni oyunun farklı bir his uyandıracağının da ipucunu veriyor.

Şirketin açıklamasına göre paylaşılan resmi oynanış videosu, oyunun erken geliştirme aşamasına ait. Yani oyun piyasaya sürüldüğü zaman oyuncuların karşısına daha iyi grafikler, daha iyi mekanikler ve daha gerçekçi bir sürüş deneyimi çıkacak. Ayrıca oyunun Heat 3’e göre görsel anlamda çok daha iyi olması bekleniyor.

nascar

704 Games Company, NASCAR Heat 4’ün ses ve görsel konularda çok ciddi iyileştirmeler sunacağını söylüyor. İyi bir sürüş hissi için kamera açısı son derece önemli ve Heat 4, güncellenen kamera açılarıyla oyuncuları gerçek bir yarışın sunacağı aksiyonun içine almayı hedefliyor.

Spor oyunları yıldan yıla güncellenen seriler olduklarından oyuncular iki oyun arasında büyük geliştirmelerle karşılaşamayabiliyorlar. 704 Games Company ise NASCAR Heat 4’ün sunacağı aksiyon ve grafiklerle, önceki oyunlara göre çok daha iyi olacağını iddia ediyor.

İşte NASCAR Heat 4’ün ilk resmi oynanış videosu

Kaynak : https://www.dsogaming.com/videotrailer-news/first-official-gameplay-teaser-video-released-for-nascar-heat-4/
7
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
2
1
0